Esara isimlere_mumince_bakis17 merhabalar isimler hakkındaki araştırmalarıniz ve yorumlarınızı takdir ettim. Acaba Arya ismi hakkında fikrinizi alabilir miyim 😊
elisamnlannesym Merve055 sevgililik dönemimizden beri hep Elisa istemiştim şimdi kısmet oldu yanına minel ekledik , Elisa Minel ❤️ ama Umay , sahra , elizan, eliz , deren bunlar hoşuma gidiyor❤️
alazzeyneperva SEMAFARUK iisimli hastane çıkışı henüz gelmedi ondan emin deilim ama emzikli zincir cok güzeldi begendim
Aslisila SEMAFARUK yaaa ben çok masum buluyorum o ismi çok ağır anlamları olan isimler ağır geliyor bana :)
Masalannesii Merve055 eşimle sevgiliyken karar vermiştik kız olursa Almira🐣 erkek olursa Rüzgâr 🐣 koyucaktik kızım olucak vee Almira koyuyoruz ismini🙈🌸
SEMAFARUK isimlere_mumince_bakis17 eşim ikinci kızım için kumsal masal yada dolunay ılcak diyor son olarak dolunay diye tutturdu acaba iyi Bi isim mi anlamı falan ne bilmiyorum rica etsem baksanız 🙏
busbusssss Merve055 ilk kızımın adı Meryem Şûra. İkinci kızım olacak adını hâlâ netleştiremedik Havva Hüma mı Betül Serra mı Betül Hüma mı gidip geliyoruz 🙃
Busrakmsal Merve055 ben KUMSAL istiyorum 28+5 im acaip heyecanlıyım bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum inşallah sağlıklar gelir 🥰
DefneAlya Merve055 Defne Alya 🍓ilk bebeğim düşük oldu defneyi hep istiyordum inşallah ismini koyucam 24 haftalık oluyoruz çok şükür🤰🤰🌸🌸💕