isimlere_mumince_bakis17 Esrahuzeyfe minel bir isim değildir. minel arapça bir ektir. bu isme daha önce bir yazı yazmıştım, sayfama bakarsanız faydalı olacaktır inşallah. araştırmadan hicbir ismi koymamalısınız.
Bkt0193 isimlere_mumince_bakis17 bir şey sorabilir miyim Elçin ve defne ismi hakkında ne düşünüyorsunuz
momsdc isimlere_mumince_bakis17 merha abir Derin koymaya karar verdik Minel olacaktı eşimin ısrarına karşı geldim araştırınca bende sizin dediğinizi Söyleyerek. Peki derin ismi nasıl sizce ?
iikiizler isimlere_mumince_bakis17 ikizlerıme oğluma Kerem Ali yada Kerem Alp kızıma Duru Erva koymak ıstıyorum ne dersınız?
Esara isimlere_mumince_bakis17 merhabalar isimler hakkındaki araştırmalarıniz ve yorumlarınızı takdir ettim. Acaba Arya ismi hakkında fikrinizi alabilir miyim 😊
iikiizler Merve055 tek isim seviyorum ben duru yada ipek koymak ıstıyorum ama babamız ıkı ısım ıstıyor o yüzden duru erva olabilir. Oğlumada kerem alp olucak herhalde. 35 olduk halen netlestırmedık nüfusa gıdınce netlesıcek bu gıdısle..
Yorgunanne13 Merve055 Hacer kayınvalidemin ismi ek olarak ikra ismini çok seviyorum Hacer ikra olacak Allah izin verirse