Ozlemre96 MerveSglk95 fetal ekoda net soyle di bebegin kalbinin sağ tarafı gelisemedigi için akcigere giden damar da sorun oluyormuş
yasemin257 Ozlemre96 Sen onlara bakma. Allah doktorunda vicdanli merhametli olaniyla karsilastirsin. Bana neler neler demediler. Hakkimi asla helal etmiyorum. Bebeginiz yaninizda olsun sagligina kavussun gerisi onemli dgl. Anne evladi için herseye katlanir. Yeterki iyi olsunlar.
yasemin257 zeytinkiz ense kalinligi düsműs ama kistik higromadan suphelendi mi doktor. Bu ense kalinligi eğer duserse deri altinda sivi birikimi olabilir bunu dogum sonrasinda idrarla atma ihtimali cok yüksek. Bende yasadim ama benim bir çok hastalik dogurdu sadece ense kalinligi yoktu ve asla dusmedi deger.
zeytinkiz yasemin257 Yok canım başka bişey demedi hiç biraz ense kalınlıgı var kromozom hastalığı olabilir amniyosentez öneririm dedi sadece sordum hatta başka bişey var mı diye yok organlar gelişimi güzel yerleşmiş hepsi yerinde haftasına göre güzel dediler. Bende amniyosentez istemedim fetal DNA için kan verdim sadece 3 haftaya sonuc cıkacak dediler. İnşallah düzelir.
yasemin257 zeytinkiz iyi cok șükür. Sen icini ferah tut testinde güzel gelir. Farkli bi durum olsaydi o tek basina gozukmezdi. 😊
Papatya-34 Ozlemre96 evet kalp ameliyatları çok agır , bazıları dahada ağırdır , fetal eko çeken doktorlar var anne karnında bebeğin kalbine bakıyorlar ona göre karar veriyorlar sürece sen nerde yaşıyorsun
yasemin257 Papatya-34 Basiniz sagolsun. Benimde bebegim kalp hastasiydi ama ileri duzeyde kalbinde 4 delik vardi ve kalbinin ortasi delikti kirli kanla temiz kan birbirine karisiyordu orgaanlarin gelisimini etkiliyordu. 17gun yasadi. İç burun delikleri olusmadigi icinde ameliyat olamadi agzindan solunum yapiyordu çunku. Ölmeden 3 kere kalbi durdu yavrumun. Diyalize kadar baglandi. Rabbim onu kurtardi. Allahim bize sabir versin.
Papatya-34 yasemin257 amin ama bana en başta anne karnındayken yaşayacağım şeyleri söylediler bir anne olarak duymak istemedim kabul etmek istemedim herşey normal gibi davrandım şimdi o bir melek
yasemin257 Papatya-34 aynen bacim banada aynilarini soylediler. Anne yuregi kabul edemiyor iste. Șimdi gebe misin bacim
Papatya-34 yasemin257 evet ben bebeğimi kaybettikten sonra peşine hamile kaldım rabbim mucize gönderdi onu bana aralıkta kaybettim şuan 4 aylık hamileyim oğlumu kaybettim kızın olucak 🙏
Papatya-34 Ozlemre96 ameliyat oldupumuz hastane kartal koşuyolu kalp hastanesi türkiyenin en iyi kalp doktorlarından hakan ceyran bu ameliyatı yaptı işinde çok uzman , herşeyi söylüyor , hep şehir dışından hastaları var isterseniz görüşün