Goncaygl Selamün aleyküm kızlar aranıza yeni katıldım 😅 14+2 haftalık hamileyim daha önce konak Hastanesi'nde Tuba duzcana gidiyordum pek ilgili bir doktor değil değiştirmek istiyorum. Şimdi beyhekime Sevilay hanıma randevu aldım haftaya. Nasıl bir doktor iyi mi acaba gidenler yorumlarını paylaşabilir mi ? Cinsiyeti öğrenebilir miyim erken söylüyor mu acaba ?
Snaydnn Goncaygl kesinlikle metin mutlu 👌🏻 Özel kliniği var şiddetle tavsiye ediyorum. Hamile birkaç arkadasımıda yönlendirmistim hepsi cok memnun 👌🏻
betulltoker Goncaygl siz sanırım bayan doktor dusunuyorsunuz Konak’ta Sami kemik çok memnunum çokta rahat oluyorsunuz hiç bayan dr aramadım ben
Suraelik Goncaygl merhaba bende tuba hanıma gdyrm bu hafta adatıpa gecıyor doktrm bnde ona devm edıcegm cok konuskan aslnda bn sordgm herseyı cok ıyı cvplıyor ılk cocugmda doktrm fılız hanmdı hoc konusmuyordu amelytmdanda memnun kalmamıstm ama tuba hanmla kurtaj olmak zornda kalmıstm ozaman tanıstk cok sıcak kanlı ılgılı sevılay hanm ıcın duydugm herseye cok normal ılgısız yaklastgı bn gtmedm ama bılmıyorm cnm
Tugba54 Goncaygl adatipta reyhan hanim tavsiye ederim 38 haftalık olduk 11+6 iken cinsiyetin kiz olacağını söyledi çoğu doktor 16. Haftadan önce söylemiyor .. Nasipse Doğumum da reyhan hanimda olacak çok ilgili bir doktor
Nrmn Merhaba 11+5 haftayız bizde adatıpta reyhan hanıma gittim bende özelden ilgili iyi bir bayandı haftaya 2. Randevuma gidicem onda şuanlık memnunum
Goncaygl Nrmn peki nasıl bir doktor ben konaga gidiyordum zaten huri güvey e geçtim bir şey duydunuz mu onun hakkında
Nrmn Goncaygl dediğiniz doktoru hiç duymadım ama reyhan hanımdan şuanlık memnunum çok yeni gebelik olduğu için doğumla alakalı konuşmadık normal doğum hakkında nasıl onu merak ediyorum bende saat kaç hangi gün olursa geliyor mu acaba? Siz kaçıncı haftadasınız hangi doktorlara gittiniz
ozlemmeses Goncaygl ben kendi doktorumun toplantısı olduğu için bi kereliğine mahsus ona göründüm aman allahım birdaha tövbee
Zeynepus Goncaygl ben 2 gün önce ilk defa muayene oldum kendisine, çok tatlı bir bayan. Gayet ilgiliydi,eşimin bitmek bilmeyen sorularına sabırla cevap verdi😂.Ultrasona bakarken ,bebegin heryerini anlatarak gösterdi. Ben çok memnun kaldım.
Goncaygl Snaydnn canım ben kadın doktor taraftariyim biraz. Mahremlikten dolayı özeli düşünüyorum zaten. Bende çok duydum doktoru ama doğumu yapabileceğimi sanmıyorum onunla.
Goncaygl 15+2 haftaligim. Bugün beyhekime Sevilay hanıma gideyim dedim demez olaydım. Doğum evinden farkı yok basık ve oldukça kalabalık. Muayene ücretini de bir anda 65 TL'den 95 TL'ye çıkartmışlar asla haketmiyorlae yani vazgectjm. Konakta Tuba duzcana gidiyordum o da pek muhabbet etmiyordu huri hanıma geçince biraz daha sevdim konuşkan birisi. Reyhan hanımı da çok metettiler ama cesaretim yok şuan degismeye Nrmn
Tugba54 Nrmn reyhan hanim mükemmel bir doktor sandın geldiği gibi hastaneye gel beni arasinlar hemen gelirim dedi 38. Haftadayiz ve çok iyi bir doktor
Yenicicianne Şekerim ben adatıpta filiz hanıma gittim gayette memnundum dogumumuda orda yaptım ilgili bi doktor hatta cok somurtkan demişlerdi aksine güler yüzlü ve agzı dualı bir insan denemeni tavsiye ederim sakaryanın bence yuzde 60 70 i sevilata gidiyoe cok metliyolar ama ben cok yogun oldugu ıcın ıkı ayda bir muayeneye cagırdıgı ıcın ve beyhekim hastanesini cok eski buldugum ıcın tercih etmedim
Goncaygl Yenicicianne muayene ücreti nedir adatipda? Bir de doğuma her türlü kendi geliyor dimi canım?
Yenicicianne Goncaygl ay suan hatırlayamadım ama yalan olmasın sanırım 80 di daha fazla değildi eminimde 69 mu 79 mu orasını tam hatırlayamadım dogumada allahtan bi aksilik cıkmadıgı sürece kendi giriyor ben pazar gunu sabahın 7 sinde dogum yaptım zaten doktpr son dk geliyo açılma 10 cm olunca yani tam bebegın cıkacagı zaman geliyo
Nrmn Goncaygl Muayene ücreti 80 tl bende bayan doktor taraftarıyım kendimi daha iyi ve rahat hissediyorum önemli olanda o dediğim gibi reyhan hanımı tavsiye ederim ben sormadan söylüyor anlatıyor sormak istediğim bişey varmı diye sordu ama gerek kalmadı yani herşeyi anlattığı için bi denemeni tavsiye ederim
Goncaygl yaseminnn54 geçen hafta pazartesi olmuş ben de sigortaliyim. Sordum sigortaliyim ben diye zam geldi dediler.
Usta92 Metin bey e gidiyorum özel kliniği var . Dogumu beyhekimde yapıyo. On numara bir doktor. Bende doktor dediğinde erkek ve yaşlı olmasını tercih ederim . Erkekler mesleklerinde daha prefesyonel benim fikrim ve kendimde sağlıkcıydım. Metin bey harika bir doktor. 150 tl muayenesi ama 1 ay veriyosunuz 1 ay vermiyosunuz yani 75 e geliyo gayette uygun. Doğumuda 2000 tl sabit .
Nrmn Goncaygl bilmiyorum malesef o zamana kadar gelemedik henüz ama burda yazmışlardı adatıpta 2 çeşitmiş bi 400 tl ye birde 80 tl ye yapılıyormuş sanırım hastaneyi aradığında bilgi alabiliyorsun fiyat bilgisi veriyorlar ama konakta alamıyorsun fiyat bilgisi oraya gidip öğrenmen gerekiyor bi kere başka bişey sormak için aramıştım vermediler perşembe günü randevum var reyhan hanımda istersen sorabilirim
Goncaygl Nrmn en son konakta yaptırırım onu konakta 250 TL. Muhabbete giriyor mu Reyhan hanım ona göre randevu alayım ben de iki hafta sonraya 16. Haftamdayim hala cinsiyeti göremedi bir türlü doktorum. Bir an önce güler yüzlü bir doktor bulmam lazım
Nrmn Goncaygl ben bir kere gittim reyhan hanıma bende eşimde beğendik ilgiliydi perşembe günü 2. Defa gidicem ikili tarama için 2. Defa izlenimime göre haber veririm istersen ama enel olarak iyi yorum alıyorum etrafımda da etraftan duyup gittim ben zaten ilk izlenimim iyiydi ama bu sefer nasıl olacak bilemiyorum tabi