SedaCeki depsizoo 19 a kadar gobegim yok diye uzulen ben 25. Haftamdayim eğilemiyorum herkes dogurucam saniyo🤣
_Elifffffff_ depsizoo kizimdada aynıydı şimdide aynı 25 haftalik olduk hala dışardan hamile olduğum belli olmuyor 😂😂benm için kötü birsey ama bazıları içinde avantaj diyolar😁
Boncukgiller003 depsizoo Bebek büyüdüğü için çok baskı yapıyor. Nefes almakta güçlük çekiyorum. Benim bebek daha dönememis o yüzden de baskı yapıyor dedi doktor. Mide yanması da çok fazla oluyor birde
Cennet-polat depsizoo topaç gibi bı otarafa bı butarafa dönüyorum yatakta rahat edemiyorum dediğiniz gibi yuvarlanıyorum artık kocam topacim diye seviyor 😁😁
seyram depsizoo yaa 29. Haftamdayım top gibi fok balığı gibi olduk 😔 çook zor eğilip kalkmak dakikalarımı alıyor 😑
seyram depsizoo depsizoo senin haftalarda daha hafiftim aslında karnım da aman aman yoktu biraz çıkmıştı. Benim karnımın içi çok geniş hala bazen oluyor ki karnım düzleşiyor yani 🙊😂 ama eğilip kalkmak yine zor yine zor Allah yardımcımız olsun 🤗🌼
Cennet-polat depsizoo ben kendim aslında kendime öyle söyleyince onunda ağzına takıldı ☺️Allah yardımcınız olsun 💕🤲