Eylulgunes4444 2 Mayıs. Adet günüm aynı olanlar beraber bekleyelim mi belki güzel haberlerle birlikte mutlu oluruz❣️
gozdekrks Eylulgunes4444 benimde 2 mayıs erken gebelik testi aldim ama yapmadım. Geçen ay negatif cikinca üzülmüştüm bekliyorum. Regl ağzımda var ama bilemiyorum :(
Eylulgunes4444 Minaliy erken gebelik testi denedim negatif çıktı umarım pozitif olur bizde sonucunu bildir❣️
Eylulgunes4444 [silindi] test yapmak istemiyorum gelmeyince kan tahlili yapıcam test ben strese sokuyor çünkü
Eylulgunes4444 [silindi] Omay0707 gozdekrks Minaliy BirMucize2015 Gamzecam bireylulmeselesii [silindi] Hamile olanlar müjdeli haberi bize de versin ❣️
[silindi] Eylulgunes4444 bende aynı fikirdeyim seninle . Test yapip artık negatif görmek insanı çok üzüyor . Ayın 3 nde yapsak kan tahlili çıkar mı acaba
[silindi] Eylulgunes4444 inşallah hayırlı sonuçlar öğreniriz çok heyecanlı bı durum yaaa gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Eylulgunes4444 [silindi] kesinlikle insanın eşi de çok isteyince daha bir stres oluyor geçen ay ağrılarım olmuştu adet oldum şuan hiç ağrım yok inşallah güzel haber alırım