KutsalAnnelik Hamidekskr Çift rakamlara düşmüşsünüz bundan sonrası daha hızlı akıp gidecek hayırlısıyla geçsin 😊
KutsalAnnelik fatosozmenacat Su gibi geçiyor valla daha dün gibi ilk hamile olduğumu öğrendiğim o an ve şu an son günleri yaşıyorum gerçekten anlamadım o aradaki kısım nasıl geçti 😊
KutsalAnnelik Ceydat Bir hafta sonraki halimi görür gibi oldum sizde 😬 yinede hayırlısı olsun belki bir anda olup bitecek daha kolay olacak
Ceydat KutsalAnnelik sanmıyorum böyle giderse suni suniye de olmaz sa sezeryan olur gibime geliyor tüm ümitlerimiz tükendiği yerdeyim 🙈 🤣
KutsalAnnelik hazaltolga1 Maşallah daha siz yolun başlarındadınız tadını çıkarın zaman su gibi akacak ve nasıl geçtiğini anlamayacaksınız 😊
hazaltolga1 KutsalAnnelik herkes öyle diyor ama hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor nedense 😂 bir an önce büyüsün istiyorum 🙈
KutsalAnnelik zcelik Aynen başta anlaşılmıyor ama bir bakıyorsun geçmiş gitmiş bile.. Zaman çok nankör gerçekten tadını çıkarmak lazım imkanlar doğrultusunda 😊
erkaninzevcesi KutsalAnnelik hicbir belirti yok yolumuz daha var gbi ama doktorumuz son pzt kadar bekleyelim yoksa suni dedi 😝
1234miray KutsalAnnelik nişan da gelmedi 😊valla her dogum farklı oluyor muş ikinci ama hiç bilmiyorum gibi doğum başlangıcı değişebiliyor nişanınız geldi mi sizin
KutsalAnnelik 1234miray Benimde gelmedi henüz bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek acaba açılma felan olur mu nişan gelmeden
Berrinugur 1234miray valla 2 cm açılma vardı 3 gün önce nişanımda geldi 2 gün önce ama sancı mancı yok bekliyorum
KutsalAnnelik ummuhan-27 Benimde kız ve bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek minikler 😊 Nişanınız felan geldi mi
Nursel3437 KutsalAnnelik sancılarım var ara ara ama düzensiz nstdede 1 sancım çıktı pazartesi günüm bitiyor bebiş gelmezse suni verilecek sanırım