KutsalAnnelik Ceydat Yeni bir trimester açtınız demek 😊 belki haftaya bende aynı durumda olacağım 😄 Belirtiler var mı peki ne durumdasınız
Merve50 KutsalAnnelik son 48 daha çok var eşim sürekli bu son zamanlar niye geçmiyor ya diye şikayet ediyor sabırsızlıkla beklemekteyiz sağlıkla gelsin miniklerimiz 👶🏻🧡
KutsalAnnelik Merve50 48 geçmiyorsa siz birde son 10 -20 lerde görün heleki gelmemek için inat ederse 😄 Yinede sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😊
Merve50 KutsalAnnelik zaman yaklaştıkça heyecan telaş artıyor valla 🙈 sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum
ummuhan-27 KutsalAnnelik ah ya bende sizin gibiyim ve 3 dk sonra son 8 olacak Doguramiyorum diye dolasip duruyorum evde 😂
KutsalAnnelik 1234miray Anlaşılmayacak gibi değil diyorlar ama kişiden kişiye değişir belki benim ilk olacak nasipse herşeyden bi haberim nasıl bir sancı nasıl bir kramp henüz bilmiyorum 😊 Nişan geldi mi
1234miray KutsalAnnelik nişan da gelmedi 😊valla her dogum farklı oluyor muş ikinci ama hiç bilmiyorum gibi doğum başlangıcı değişebiliyor nişanınız geldi mi sizin
KutsalAnnelik erkaninzevcesi Bitirmişsiniz size ayrılan süreyi maşallah 😄 Belirtiler ne durumda gidişat nasıl
erkaninzevcesi KutsalAnnelik hicbir belirti yok yolumuz daha var gbi ama doktorumuz son pzt kadar bekleyelim yoksa suni dedi 😝
zcelik KutsalAnnelik son 89 bizim de✌🏻 Zaman hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama aynı zamanda nasıl geçtiği anlaşılmıyo falan çok tuhaf bi döngü 🤷🏻♀️
KutsalAnnelik zcelik Aynen başta anlaşılmıyor ama bir bakıyorsun geçmiş gitmiş bile.. Zaman çok nankör gerçekten tadını çıkarmak lazım imkanlar doğrultusunda 😊
elediyebiri KutsalAnnelik Aynen Benim de. Herkes bir gün Foto koymazsam daha dogurmadin mi diyor 😂😂 Millet benden daha heyecanli walla
KutsalAnnelik hazaltolga1 Maşallah daha siz yolun başlarındadınız tadını çıkarın zaman su gibi akacak ve nasıl geçtiğini anlamayacaksınız 😊
KutsalAnnelik Ceydat Bir hafta sonraki halimi görür gibi oldum sizde 😬 yinede hayırlısı olsun belki bir anda olup bitecek daha kolay olacak