Ceyo93 KutsalAnnelik kız ilk kızımda 41 de suni sancı ile doğdu bunda da 41 e kadar gelsin dye bekleyeceğiz
Ceyo93 KutsalAnnelik normalde hep kızlar erken doğar derler çevremde ama benim kızlarım hem nazlı hem inat
Balonnnnn KutsalAnnelik son 19 zaman hiç geçmiyor bekliyoruz biz de. Planlı sezaryen olduğu için beklenti içinde de değiliz 😄
KutsalAnnelik OzgeBY Yaa ağrı olmasıda bir belirti bence kararındaysa iyi benim hiç ağrım sızım yok suniye kalacak
KutsalAnnelik Hilalibrahimkartalms16 Keyfini çıkarın ben o zamanlara dönmeyi çok isterdim son günler çok stresli ve heyecanlıymış 😊
KutsalAnnelik Ergans Evet son 5 olduk bizde 12den sonra 🙈 Cinsiyetimiz kız henüz en ufak bir belirtimiz yok 😊
Faddi54 KutsalAnnelik 23 gün kaldı çok şükür Rabbime Allah’ım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize anneler Kimsenin kucağını boş bırakmasın Amin 🤲🏻
KutsalAnnelik Faddi54 Amin inşallah birbirimize dua edelim son günlerimiz Rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırla kucağımıza alabilmeyi nasip eder inşallah 🤲🏻