ozge-93 KutsalAnnelik bende normal çok ıstıyorum ama tabıkı kısmet doktora güvenmeyi sectım hakkımızda hayırlısı sağlıkla alalım kucağımıza ınsallah 🙏
KutsalAnnelik ozge-93 Amin canım inşallah Rabbim gönlümüze göre hayırlı kolay bir doğum nasip etsin 🤲🏻
KutsalAnnelik MKrasnic Ve günler hızla geçer bir bakmışsınız tekli sayılardasınız 😊 sağlıkla gelsin evlatlarımı inşallah 🤲🏻
MKrasnic KutsalAnnelik zaten 99dan bu güne nasıl geldik anlamadım, amiin inşallah sizin de güzelce doğum hikayenizi okuyalım 🤲🏻❤️
KutsalAnnelik MKrasnic İnşallah hayırlı kolay pozitif bir normal doğum hikayesi paylaşmak nasip olur 😊 Haftaya belli olur zaten zaman kalmadı
KutsalAnnelik Aselyezra Amin canım inşallah 🤲🏻 Ben son iki haftadır yiyorum önce 5 ile başladım sonra 7 şimdi birkaç gündür zorluyorum 11 tane yemeye çalışıyorum
Buketkucuk KutsalAnnelik maalesef yok🙈 ne sancı ne başka bir belirtim yok sadece çok sık sertleşiyor karnım, kasılıyor bebek toplanıyor bunun dışında bir belirtim yok
KutsalAnnelik DamLaKRNZ Aynısı canım ben 6 oldum hala belirti yok herşey zamanında en doğalından olur inşallah bakalım
Ceyo93 KutsalAnnelik kız ilk kızımda 41 de suni sancı ile doğdu bunda da 41 e kadar gelsin dye bekleyeceğiz