Arasinannesi Ciara93 evi silip süpürüp bebek bakmak günde 15 kere küsüp geceleri sabaha kadar serum almaktan daha iyidir diyip allah yardımcımız olsun diyorum:) Rabbim bebeği verdi kolaylığını bereketini de verir inşallah 🙏
Arasinannesi Ciara93 ben çok sıkıntılı geçirdim anlatıklarımın bi 10 katını daha yaşadım da o yüzden kuzum. Hastalıklar geçtikten sonra sorumluluklar bu kadar yıkıp geçirmez diye düşünüyorum.
Liva2018 Ciara93 ay sorma bnde çok fenayım resmen hiç bişey yiyemiyorum ne yesem dkunuyor sanki 😕 Senin işin daha zor minnoşun varmış bide Allah kolaylık versin arkadaşım 🙏
NurKaradmn Ciara93 bende 30 haftalık hamileyim bendede durumlar aynı sıcaklarda etki ediyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
cigdmpkr Ciara93 Ayni durumdayız canım bnde 34. Haftamdayim hic elimi kaldırıp bi is yapasim gelmiyor af edersin de evi şey goturse kimildicak halim yok boynumdan tut kollarıma kadar heryerim ağrıyo annemi cagirmak da istemiyorum o çok titizdir gelince bana söyleniyor 😂 ne yemek yapasim var ne bisey nolucak bizim bu halimiz 😄😄
Ciara93 cigdmpkr hele bugün çok fenayım ben üşüttüm galiba vücudumu 😞 baş ağrısı vücut ağrısı mide bulantısı 🤢 zaten halsizdim iyice kötü oldum :(
Zee88 Ciara93 bende aynı durumdayım sıcaklara bağlıyorum açıkcası..birde yaz pek iştahım yok..dün resmen sıcaktan kendime gelemedim soda falan içtim..bol su içmek lazm bence..
cigdmpkr Ciara93 Geçmiş olsun canım ya valla zor hem hamilelik ağrıları hem de normal ağrılar hic dayanamiyo insan Allah yardımcımız olsun 😒😘
Zee88 Ciara93 tam etkinlik ilgi istediği zamanlar benimki çok şükür büyük kendi kendine oynuyor..ama hertürlü 1 çocuk varken 2. Hamilelik zor..Allah yardımcımız olsun
Ciara93 Zee88 aminnn 🙏 aynen öyle . Bi ona Yok diyemiyorum zaten yoksa bir Allahın kulu yerimden kaldıramaz beni o haldeyim 😄