busraali Kızlar şu an 31+5iz. Normal doğum pozisyonunu aldık uzun zaman önce. Hareketlerimiz de az bu baş aşağı oluşundan kaynaklanır mı
Tunti Baharymk busraali aynen katılıyorum canım benim bebeğimde yaklaşık 1 aydır doğum pozisyonunda hareketlerinde yavaşlama yok. Yavaşlama sebepleri genelde şeker ve amniyon sıvısının azalması oluyor
Tugceyunus busraali canım onunla alakası yoktur ama bebeğin suyu azalmış olabilir doktora git bence bebeğin hareketlerinin azalmasının nedeni suyun azaldığındandır😣
Elfgny busraali canım bence de alakası yok benimde dönmüş benimki artık çok daha fazla hareket ediyo hatta
Baharymk Ayrıca doğumdan önce bebek indi derler ya ozaman hareketi yavaşlar artık..hareketlerinde Azalma varsa doktoruna bi sor derim ben.
Sinemm Canım.alakası yoktur benim 28 haftadan beri normal.doğum pozisyonunda ve aksine hareketler artti
Sinemm Tugceyunus 28 haftada döndü erken dönmesi iyi bisey 🙂)yok demedi onceligim normal tabi ama çatı muayenesi sanırım 36 dan sonra yapılıyor bakalim sizin kaç haftalık oldu normal doğum pozisyonunda mi
Tugceyunus Sinemm bizde şu anda 36+1 günlüğüZ benim bebişe 32. Haftada dönmüştü şu anda dönmüş pozisyonda ya acaba ne zaman doğum yaparım diye merak ediyorum sabırsızlanıyorum 😂😂
Sinemm Tugceyunus hahaha dönünce hemen olmuyor ki canım benim 28 de döndü düşün maaşallah bisey kalmamış yaa sabret ama zaman durdu banada
Tugceyunus Sinemm ya ben hemen doğurmak istiyorum ama😂😂çok sabırsızım ya bide 3senedir bu anı bekliyorum ondan dolayı olsa gerek acayip sabırsızım😊😊
Sinemm Tugceyunus ayy canım bende öyle zaman geçmiyor çok heyecanliyim.inşallah sağlıkla alırız kucagimiza sen çatı muayenesi olsun mu normal mi sezeryan mi olucak
Tugceyunus Sinemm yok daha catı muayenesi olmadım ama doktor normal diye planlıyor bakalım hayırlısı 😊
Tugceyunus Sinemm bebeğin kilosuna benim kiloma pozisyonuna göre şu anlık tabi çatı muayenesi yapılınca daha kesin oluck😄
Binnur Benım kız ben dogum sancıları cekerken bıle tekmelıyodu. Bas asagı donmesı hareketı azaltmaz yanı 😀
gizemmm Bende 33 haftamdayım benimki de hareketli ama geçen haftaya kıyasla daha az Çünkü bebekte her hafta 200-250 gram kilo artışı oluyor sıvı da bu haftalardan itibaren artmadığı için haliyle orası dar geliyor 🙂 doktorunuza bi danışın bence