Kaderimm beysenyil 23haftada hepsini bitirdim biraz erken oldu ama ilerde zorlanmiyayim diye yaptım çıktı aradan 🙈
Meleklerinannesii beysenyil şuan 22. Haftaya girdim ama 34. Haftaya girdiğimde hazırlamayı düşünüyorum nasip olursa inşallah 🤗
bambam_betty 30 olana kadar durduramıyordum kendimi. Hemen hazırlamak istiyordum. Simdi 31 im ve hiç içimden gelmiyor. Cok yorgun, bitkinim ama haftaya zorlayacağım kendimi yapmak için.
Lalihhhh beysenyil 32. Haftada hazırladım , iyiki de öyle yaptım 35 haftalığım şuan iyice agirlastim yapacak halim yok şimdi
Nuraygokce beysenyil 30da başladım yıkayıp ütüledim 2 günüm öyle geçti çok zorladı beni ütüleme felan sonra tozlanmasın diye jelatin poşetlere ayrı ayrı yerleştirdim yarın tam 35 oluyoruz bu hafta kontrolüm vardı inşallah 24 mayıs doğumum olacak bugünde çantaya yerleştircem inşallah 🤲
Bsmlh beysenyil 28 de risk vardı hersey hazır olsun dedi 37 geldim Cumartesi kavusuyoruz inşallah🤲 ilkimde hazırlamadım 32 de direk doğuma hazırlıksız yakalandım risk almak istemedim
Portakalgeliyor Kızlar benim de yazan arkadaş gibi erken 24. Haftadayım allaha şükür 😇🙏🏻 Ailem yanıma geldi şimdiden alınanları yıkayıp koysak dedik çanta hazırlama değilde :) yıkama ütüleme muhabbetini nolur nolmaz yapalım tek uğraşmayayım diye sizce erken mi bana erken gibi geldi 🥰
zezeyyy beysenyil 34. Haftada yaptım ama erken yapmışım diyorum doğuma 10 gün var şuan yapabilirmişim tutamadım kendimi 🙈
MerveRt zezeyyy Hazır etmekle en doğrusunu yapmışsınız. Ben çantamı 34.haftada hazırladım, hazırladıktan hemen sonra kontrolde doktorum erken doğum riski nedeniyle yatıp dinlenmemi iş görmememi söyledi. İyiki hazırlamışım diyorum 😊