Goncagp Ciara93 puset örtüsü iç kılıfı kargo ve kapıda ödeme dahil fiyatı söylenmiş sana :) zaten örtü ve kılıf 45 tl geri kalan kargo masrafı :) doğru söylemişler yani :)
Ciara93 Goncagp valla sayfa sahibi senin kadar ayrıntılı anlatsa keşke 🤷🏻♀️ Sadece 60₺ yazdı o kadar.
Goncagp Hım sen bana sor canım o zaman 😄 ben biraz detaycıyım ıvırı zıvır sorarım, sayfa sahibi kadar bilgi veririm heralde o kadar çok soru sormuştum ki çünkü 😂 mesela puset minderi benek arabasında kullanılıyor , emzirme önlüğü tek taraflı yapıyor, eğer korumalıklı nevresim takımı istersen fiyat farklı ama diğerinin yani yastık yorgan çarşaf olarak 3 parça kılıfın fiyatı 60 lira, kapıda ödeme var 100 lira üstü 5,90 eğer sipariş 100 lira altı ise 4,90 kapıda ödeme parası alınıyormuş 😂
Goncagp Gardinen vella kucukcalı %100 pamuk kumaş kıllanıyorlarmış ama ben anlamam zaten pamuk olsun yeter yani 😂 kumaşları düz ve desenli olarak sen nasıl istersen o şekilde çalışıyorlar emzirme yastığına da ebat sorduğumda 60xm 50 cm demişti 😂 işine yarat bütün bunlar bence 😊
krdmnsanemm Goncagp bende sizin dediğiniz siteden sipariş verdim iç kılıf puset örtüsü kapıda ödeme kargo hepsi birlikte 60 lira
esmaefe Goncagp instagramda arkadaşımın sayfası var baby nestleri çok güzel çift taraflı ve isim işliyorlar. 85 tl piyasaya göre çok uygun annesi yapıyo tavsiye ederim çevremde çok kullanan var. Sayfa ozmurconcept