Goncagp Belki ihtiyacı olan düşünen anneler vardır puset örtüsü emzirme minderi bebek arabası veya puset minderi emzirme önlüğü ne kadar araştırdıysam fiyatlar 60 tl altında değil, instagramda bir site de neredeyse %50 daha uyguna satıyorlar ihtiyacı olan varsa sitenin ismini yazabilirim. 😊 sizlerde alışveriş yaptığın ucuz uygun fiyatlı bebek ve hamile eşyası satan yerleri paylaşın bilgilenelim 😊
yntrkbrr Goncagp canimm eline ulaşınca bizi de bilgilendirir misin kalitesi kumaşı hakkında senden fikir edinmiş oluruz.gayet güzel bir sayfaya benziyor da
Goncagp Renklievim_beyşehir instagram hesapları :) ben sipariş verdim çokkk uyguna yapıyorlar faydası olur umarım :)
Goncagp Renklievim_beyşehir Konya’da ikamet edenler varsa birebir gidip baksın hatta indirip yaptıralım 😊
Goncagp Ben ödemeyi 16 sı gibi yapacağım için üründe 17-18inde gelir heralde tabi sizin için aciliyeti yoksa eğer o tarihe kadar beklerseniz buraya tekrar yazarım ama memnun kalacağımı sanıyorum çünkü bi çok satıcıyla görüştüm aynı kumla aynı ürün el emeğini fazla tutuyorlar niye bu kadar fahiş fiyatlar niye insanları sömürme çabası anlayamıyorum 🤷🏻♀️
Goncagp Emzirme yastığı 40 Emzirme önlüğü 15 Puset örtüsü 35 Puset iç kılıfı 10 puset minderi 25 Tl şeklinde fiyat vermişlerdi çift taraflı olursa 10 tl fark oluyor sadece ve puset örtüsüne eklenen yıldız fitinle kalp vs gibi aksesuarlar da fiyata dahil ayrıca nevresim yakımı 60 ₺ 100 tl üzeri kargo 5,90:) ben bunları sordum ihtiyacım olanlar bunlardı ekstra başka ürünlerde yapıyorlar babaynest vs fiyatları hakkında bilgim Yok onların 😊 daha ucuza yaptıran yoktur inşallah 😂
Ciara93 Goncagp puset örtüsüne 60₺ dedi bana ?😅 Nevresim takımına da hepsi dahil 200₺ dedi. Şuan ben şok 😂
esmaefe Goncagp instagramda arkadaşımın sayfası var baby nestleri çok güzel çift taraflı ve isim işliyorlar. 85 tl piyasaya göre çok uygun annesi yapıyo tavsiye ederim çevremde çok kullanan var. Sayfa ozmurconcept
Goncagp Ordan bakabilirsin canım bir çok renk desen model var saten sen nasıl istersen öyle tasarlıyorlar normalde fiyatlar iki katı kadar burdan daha uygununu bulamadım ben
Goncagp Hım bilemiyorum vallahi doğrudur ben direkt kargo yolu ile alacağım😊 çok güzeller zaten ya bu minnoşlara insan bi şeyler almak için hevesleniyor böyle uygun fiyatlı sitelerde olunca kazıklanmadığımızı bilince kendimizden çok minnoşlara yatırım yapıyoruz 😊 o yüzden sizinde bildiğiniz uygun siteler varsa bilgilenelim hep birlikte ❤️😊
Goncagp Ciara93 puset örtüsü iç kılıfı kargo ve kapıda ödeme dahil fiyatı söylenmiş sana :) zaten örtü ve kılıf 45 tl geri kalan kargo masrafı :) doğru söylemişler yani :)
Goncagp Nevresim takımı Benin alacağım 3 parça olan 60 tl hepsi dahil kenarda korumalık olan falandır heralde 200 tl olan. Acaba örtünün fiyatı neden o şekilde denilmiş bi sorayım sayfaya 🤷🏻♀️