Gmommysboy Mucize_ 8×4ün yeşiline de laf ettiyse 🤭benm fav kokum..kokusuz birşey bulun isterseniz roll-onlar öyle aman aman kokmuyor aslında ya burnu hassas demk ki
Mucize_ Gmommysboy bekarken o benimde fav. Kokumdu hele birde migros be grarstie indirim olurdu 6 tl ben 5-6 tnae alır stok yapardım çünkü hergün kullanırıdm onzamanalr birde çalişinca her molaya çıkışta filan sıkar mis gibi gezerdim ama eşim bu konuda illahallah dedirtiyor bana . Sürmeyince de ben kendimi rahatsız ediyorm
DDT Mucize_ Dove tabiki her zaman harika kokar 😍😍 Özellikle pembe olan- narlı. Roll onu da var bildiğim kadarıyla. 🥰
Mucize_ Mom089 😂 Kesinlikle ter kokusu istiyor kesinlikle 😂😂 hergün duş alırım arada bi 2 gün almazsam ben kendşm rahatsz olurum ama ne kullansam bi laf edio
Merkun Mucize_ ikisinide kullanıyorum öyle iz felanda bırakmıyor ama deo olarak kullanırsan parfüme bile gerek kalmıyor o derece memnunum ben
melzey Mucize_ hamilelikte ben yves rosche kullandım genelde çok kokulu değil ama içeriği daha temiz diye. 8*4 pembe olan çok tatlı çiçek kokulu. Bi de Nivea Deodorant kullanırım ben. Diğerlerini bilmiyorum açıkçası.
Mucize_ melzey sadece nivea laf etmedi hemen hemen her marka herşeyi denedim ama hepsine laf eden birisi kendisi .
MDT Mucize_ önerim yok maalesef ama özellikle hamileyken içeriği doğal olmayan rool on kullanmamanızı tavsiye ederim. Koltuk altından deri içine ağır metaller çok rahat girebilir size ve bebeğinize zarar verebilir Allah korusun.
Yaprakdokumusever Nıvea kullanıyorum fakat kıyafetlerimde sararma yapıyo 🧐 ben de değiştirmek istiyorum sarartmayan var mı acaba
Bircen_12 Mucize_ Rexona clinical shower Clean stick-Ben çok memnunum hayatımda daha güzel urun gormedim.Biraz fiyatı yüksek ama trendyolda bazi yerlerde indirimde olabiliyor.Çok uzun süre gidiyor ve tertemiz kokuyor tavsiye ederim💁🏼♀️
Aysun1983 Mucize_ emotion ferah bouQuet turuncu kapak veya Nivea double effeck ya da sensitive &pure ama gebelikte kullanmıyorum kışa da gelince rahat oldu tabi 😍
ruyadandunyaya Mucize_ hamilelikle deodorant tarzı şeyler kararma yapıyo Gül suyuyla siliyorum ben sürekli 😇
Mucize_ HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM , NOT ALDIM YAZDIKLARINIZI ALACAĞIM HANGİ KOKUYU SEVERSE ONA DEVAM EDECEĞİM. 😇😇
Mucize_ melzey kendine laf ettirmez 😂 kendisi güzel kokular severmiş 😀 tabi zevk meselesi ama misal oda jagler parfüm kullanıyor bende onu hiç sevmem 😁