Nurciv Kizlar Dün gecikmenin 5. günüydü https://resimyukle.io/r/3bK4dcjqaX Bunu yollamistim Ben cok silik zorla görünen bir cizgi görmüstüm Az önce o teste baktim gecikmenin 6. günü https://resimyukle.io/r/zyONI97tlk Böyle olmus sizce hamilemiyim 🥺🥺🥺🥺 nolur bisey söyleyim bana yine baslik actim Ama duramiyorum
Nurciv Nurciv tecrübe edenleriniz oldu mu saatlar sonra cizginin belirginlesmesini ve hamile oldugunu ögrenenleriniz🥺
Hazella Nurciv saatler sonra cikan sonucu baz almayin kuruma cizgisi cikiyo cunku gerci bu kuruma cizgisi icin kalin bi cizgi ama tekrar test yapin zaten gun gectikce koyulasmasi gerekir yeni yapilan testlerin
Akoalalover Nurciv canım saatler sonra koyulaşması yanıltabiliyo aynı şey başıma geldi negatifti ama bekledikçe içindeki mürekkep akmıştı bende pozitif sanmıştım 😔
Alpmete Nurciv bennm öyleydi burda herkes kuruma çizgisi bilmem ne ne dediler , yok dediler ama o zmn da 4 haftalik hamileydim , yaptığımda bişey yoktu ertesi gün baktığımda aynen böyleydi inşallah sizinde vardir
ilkbebekannesi Nurciv Ben de çizgi çıkmamıştı çöpe atmıştım.Ertesi gün aklıma takıldı tekrar baktım ki silik çizgi var ertesi gün gidip kan verdim 2 haftalık hamile çıktım.Şu an 34. haftamdayım.İnşallah siz de hamilesinizdir🙏🏼
Nurciv Hazella Bundan önce Kac tane test yaptim hicbiri Kuruyunca böyle olmadi umutlanmalimiyim kizlar 🥺🥺🥺
Zeynepn Nurciv canım test varsa yine yap bence. Benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu. Ama garantiye almak için kan ver sen
Maeulle Nurciv İnşallah vardır ama kuruma çizgisi olabilir testi tekrarla ama ilk 5 dakika daha önemli
Elifmstf Nurciv ben gece yaptım tek cizgiydi yine yok deyip bırakmıştım sabah atmaya baktım ikinci çizgi çıkmış gidip kan vermiştim 24beta ile öğrendim. Şimdi 34 haftalık olduk. Kan verin bence inşallah vardır🤲
Mom080 Çok geçmiş testin üstünden benim 10. Dakikada daha belirgin olmustu yani coook silik olarak 3-4 haftalık hamile olduğumu öğrendim gidip hemen kan testi yaptırmıştım
Ozlem5454 Benimde aynısı olmuştu akşam yaptım sabah aynı çizgi oldu acabaa mi demistim gidip kan vermiştim şuanda 22haftaligiz rabbime şükürler olsun ki inşallah sizde güzel haberi alirsiniz🤲🤲
Nurciv Hic testim kalmadi kizlar eczanelerde kapali degilmi suan? Ne yapiyim bilemiyorum dua ediyorum Sonu Hüsran olmasin yine insallah varsada saglikli olur bu sefer 😢😢😢
ebooss Nurciv bence hiç ikinci testle felan uğraşma canım döllenme geç olduysa bebiş çok yeniyse o testinde bu şekilde çıkma olasılığı çok yüksek 😊 benim ilk gebeliğim daha önce reglim geciktiğin de çok test yaptım hiç çizgiye dair birşey çıkmamıştı hayal kırıklığına uğradım hep. şimdi 9+6 Allahıma bin şükür ve bu sefer test yaptığımda seninkinden hafif daha belirgindi yine kesin yok yanlış net değil çünkü dedim artık umudumu kesmiştim ama arkadaşım sayesinde zorla ikna edilip hastaneye gittim beta 1024 çıktı meğerse karnımda 4 haftalık minnak bir bebişim varmış döllenme geç olduğu için bebek çok yeniymiş o yüzden de testte böyle belli belirsiz çıkmış 😊 bence imkanın varsa hemen sağlık ocağına git kan testi ver derim kesin sonuç acabasız hem rahaat rahat sevinirsin 😊
Nurciv Insallahh canim ya insallah benimkide öyle olur. Doktorlar eczaneler acikmi Hic testim de kalmadi
Nurciv ebooss Allah razi olsun canim uzun uzun anlatmissin icime Su serptin 2-3 gün bekliycem Ama hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum insallah hamileliktir. Ben Adet olayim Clomifene baslayim diye beklerken mucizemi oluyor hala idrak edemiyorum. Rabbim Sanada Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah