Mere 6 aydır dwniyoruz her ay test alıyorum şu hayalet çizgi her testte çıkarmı ya hep aldanıp ya kan veriyorum ya regli bekliyorum ve oluyorum yine aynı hüsran buraya da çok attım genelde pozitf dediler artık buraya atmaktanda yoruldum ne yapmalıyım kızlar olmuyorr
metehaninannesiii Mere her ay niye alıyorsunuz ki kendinizi üzüyorsunuz en önemli olan şey doktorların dediği adetiniz en az 4 gun gecsin diyorlar
Biranne2 Mere en büyük hatayı her ay test yaparak yapıyorsunuz malesef bu kadar üstünde durmamanız gerek çünkü bu olayı stres çok etkiliyor
Mere metehaninannesiii insanın içinde umut oluyor ay belim ağrıyo vardır ay göğüsüm agrıyo vardır diye diye alıyorum
Mere Biranne2 istiyoruz ovulasyon testi kullandım falan olmuyor doktor sorun yok diyor 1 düşük yaptım bu da beni çok etkiliyor bir daha bebeğim olmaz diye
Biranne2 Mere yapma işte kuzum bende çok denedim kafayı yedik eşimle olmadı vazgeçtik izne gittik kafamızı dağıtmaya eve bi döndüm meğer hamileymişim yani biraz kafanızı boşaltın herşeyi düşünmek iyi değildir
minipanda Mere hiç alakası yok benm kuzenim benden beterdi cok takıyodu doktor klomen vermiş olmuş sorun kadındaysa tedavi cevap veriyo ,sadece sorunun ne oldgunun belli olması gerekiyor
Mere Biranne2 yani ben yurt dışında yaşıyorum ve yalnızız eşimle o işe gidiyor ben tek kalıyorum istiyorum ki yanıma arkadas yoldas olsun ama bilmiyorum kafamı boşaltıcak bi meşgalem de yok 🤷🏻♀️
Biranne2 Mere o yüzden zaten yanlız kalıyorsun kafan direk oraya gidiyor bir kediniz vs var mı eşer seviyorsanız çünkü oda çok iyi geliyor insana
esra556141 Mere buraya atmayin ben iki saat bakıp 2.cizgiye dair hayal mayal cizgi hicbise goremedigim resme bile hamilesin yazan onca kişi görüyorum ki burda nasil görüyorlar ben bilmiyorum 15 dakikadan sonra çıkan çizgiyi hamile olarak dusunmeyin belirtilerinizi hamileliğe yormayin cunku adet belirtileriyle aynı olabiliyo yani adetiniz en az 5 gün gecikmeden test de yapmayin böyle stres yaparsaniz da olmaz bırakın düşünmeyi akışına birakin daha yeniymis olur Allah’ın izniyle benim kuzenimin hiçbir sıkıntıları olmadığı halde 2 sene olmadi sirf böyle stres yüzünden ne zmanki rahat oldu birakti dusunmeyi takibi hamile kaldi
Booncukk Mere kese oluşamadan bebek atıyor kendini hemen kimyasalda Sonuçta beta hcg yükseldiğinde testlerde birşeyler gözükmeye başlıyor.. ovulasyonla gebe kalmayı denediniz mi peki?
Biranne2 Mere bence bir kedi sahiplenebilirsin benim evimde küçük ama kedi için çok önemli olmuyor çünkü benim doktorum evde bir canlının tüm hayatınızı iyi yönde değiştirdiğini söyler ve onun üzerine aldım herşey değişti hayatımda ama bu kadar takma bu senin elinde
Mere Booncukk bu ay ovulasypn testi aldım denedim testlern hepsi bozuk çıktı ve ben yeni fark ettim 😅
Booncukk Mere bir gebenin günlüğünden al kuzum bende ordan aldım Günün aynı saatinde (ben saat 2de yaptım hep) 2.çişle ve öncesinde sivi alımını 2saat kısıtlama şartıyla sadece 2damla damlatarak yumurtlamani takip et.. bence işe yarıyor 🙏💕
Mere Biranne2 dogru diyorsun kediyi dusunecegim ☺️ Tavsiyen icin tesekkur ederim ☺️ Belki iyi gelir cunku burda karsilikli kahve icebilecegim biri bile yok
Biranne2 Mere ya yani illa kedi olmayabilir sen ne istersen kendine güveniyorsan evine uygun düşün derim ☺️ Ben yurt dışında değilim ama annemlerden 15 saatlik uzaktayım aynı şeyleri yaşadım inanın eşimi bile görmedim yeri geldi yanlız başıma kaldım ve bademimi aldım hayatım değişti onu çok seviyorum sen de kendine gel gelmek zorundasın kuzum böyle geçmez hayat çok kısa
Ysmnordu Mere canım ilk bende senin gibiydim adetim 1 gün geçse test yapardım ama en son kendimi yiprattigimi farkettim ve bıraktım sonra en ummdagim zamanda eşimin zoruyla testi yaptım yine öylesine bir adet gecikmesidir diye düşünüp kendini yıpratma stres yapma oluruna bırak ❤️
Mere Ysmnordu bu ay bende test yapmicam dedim ama yine yaptim 😀 adet gecikmeSini bile bekleyemiyorum cok sabirsizim erken gebelik testlerinde. Aliyorum hep onumuzdeki ay artik kafama takmamaya karar verdim bakalim ne kadar surecek 😀