esras Trilece off ben dayanamayıp alıyom bi ton para gitti su testlere evde bi kaç ovulasyon testim var 1 tane gebelik testim bi daha almam artık😕😕
Sseyhan Merhaba canim sat 1 nisan 15.gun yumurtlma 16.gun catlama gordum 15 16 17 degerlendirdik dun yani adete 3 gun kala biraz silik ikinci cizgiyi gördüm :)
esras Sseyhan ne güzel darısı başımıza inşallah gözün aydın selametle yavrunu alırsın kucağına inşallah
Trilece Sseyhan yumurtlamadan iki hafta sonra o güzel haberi aldın demek Allah’ım kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim canım 🥰
Mom850 Trilece merhabaa benimde ovülasyon testimin 7.gunu henüz yumurtlama görmedim inşallah görürüm beklemedeyiz 🙏🙏
irmk02 Zeze2454 inşallah bende 26 sında yumurtlama gördüm 28 inde çatlama sadece 26 ve 28 i değerlendirebildim inşallah benimde tutar
Trilece 1yildirim-bebek Allah’ım hayirlisiyla Kucağına almayı nasip etsin canım 🌸 ben yüz üstü sırt üstü o an kafama göre uzanıyorum Nasip 🥰
Trilece Zeze2454 fırsat varsa yumurta catladiginda da değerlendirmek gerek tabi canım ama spermler uzun süre yaşıyor rabbim isterse biri tutunuverir inşallah 🙏
Zeze2454 Trilece çatlama olduğu gün nöbetçi eşim maalesef o günü değerlendiremeyeceğiz iki günü değerlendirip gerisini Allah’a bırakacağız artık inşallah tutar 🤲🏻
esras Trilece sen kaçıncı gün yumurtlama gördün ben 16 mart adet tarihim sonra 24 nisanda yumurtlama gördüm 25 te çatladı ama sadece 1 kez değerlendirebildik 🤭😄 malum Ramazan ayı eşim bi de sahurda işe gidiyor gecede erken yatıyor 😄 inşallah tutmuştur yaa