[silindi] Birmelekannesi_38 inşallah canım çok sağol bugün eşim yok yarın ve diğer iki günü değerlendirilen bakalım 😇 Rabbim ol derse nasip olur 😇
Zeze2454 Ben iki ay yaptım ovulasyon ama sonuç alamayınca bırakmıştım bu ay tekrar yapıyorum bir iki güne yumurtlama olur gibi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırz🙏🏻🌸
Smeyyeer Zeze2454 Bence bırakmayın gerçekten ovulasyon testleri telefonlardaki aplikasyonlara nazaran çok daha iyi çünkü aplikasyonlar doğru sonuç vermiyor pes etmek yok oluncaya kadar deneyin ovulasyon testini inşallah güzel sonuç alırsınız en kısa sürede 🤲☺️
Busbesir Bende. Bu ay denedim ama öyle aşırı koyuluk yoktu sadece bir gün hepsinden fazla koyuluk vardı zaten olmadı 4 gün erken oldum bu ay deneyecem tekrsr olmazsw bırakırım insallh hepimizin olur
Trilece Busbesir yumurta pik yapacak büyüklüğe gelmediği için koyuluk olmamistir canım inşallah olur 🌸
1yildirim-bebek Trilece bende gecen ay yapmistim ama boyle koyuda deildi ya yumurlaminin sonrlriydi ve bir gun degerlendirebilidik ve yüz üstü yaltim gecen ay hep cok şükür oldu 4sene sonunda neredeyse😀
ZelihaB Trilece evet öyle ama ben düşünmemeye çalışıyorum oyalıyorum kendimi kuran oku namaz kıl temizlik yap yemek yap gün bitiyor zaten 😌😂 rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah
Trilece 1yildirim-bebek Allah’ım hayirlisiyla Kucağına almayı nasip etsin canım 🌸 ben yüz üstü sırt üstü o an kafama göre uzanıyorum Nasip 🥰
Zeze2454 irmk02 benim iki gün yumurtlama 3.gün çatlama oluyor çatlamanın olduğu gün eşim nöbetçi yani o günü değerlendirmeyeceğiz sizce yumurtlama günleri değerlendirmek yeterli olur mu
esras Zeze2454 olur ya zaten sperm içerde 4 gün yaşıyor diyorlar 😯 yani hiç yoktan iyidir dene tutar inşallah🤲🤲
Trilece Zeze2454 fırsat varsa yumurta catladiginda da değerlendirmek gerek tabi canım ama spermler uzun süre yaşıyor rabbim isterse biri tutunuverir inşallah 🙏
esras Trilece bende 24 nisanda yumurtlama 25 nisanda çatlama gördüm😊 bende bir hafta daha bekleyip test yapcam gerçi çok sabırsızım kaç kere test yaptım ama negatif inşallah pozitife döner🤲🤩
CerenYigit esras Merhaba yumurtlama ve catlama arasinda ki farki nasil anlıyorsunuz iki cizgi net ciktiginda yumurtlama oluyor catlama nasil?