Burcu-2910 Aslinur benımkide böleydi sonra diğer gün yaptım test ikigun böleydi gebelik testi yaptım negatif
GamzeBaz Hesret ne mana almaları lazım sağlık ocağı almaları gerekir bnm sağlık ocağı alıyor Baska arkadaşlarda kan verdıler dun bugun sonuc alanda var. Maddi imkanın iyise özele gt bacım acilden beta baktr
Trilece Hesret çok enteresan ne ilgisi varmış ki bayramdan sonraymis sağlık bu sonuçta başka bir durum içinde kan vermek gerekebilir di neyse canım hastaneye git veya evde test varsa bı yap yinede
Hesret GamzeBaz vallah dün gittim yok dedi alamıyoruz dedi niye dedim bi şey demedi bende eve geldim artık
Trilece Hesret canım yine sen bilirsin senin kararında olacak bişey ama ben adetim gecseydi yapardım , hastaneye gitme imkanın varsa git canım 🥰 inşallah güzel haberler verirsin bizide haberdar et mutlaka 🥰
Hesret Trilece bu akşam sahurda idrar testi yapayım çıkmasa hastaneye giderim artık çünkü yarınla 7 gün olacak adetim gecikmesi
Trilece Hesret burda adetinden önce öğrenen var yada adeti geçip gebe olup kanda idrarda negatif görende var kişiden kişiye değişiyor canım veya geç döllenme vs vs. Bir çok sebep seçenek var , hayırlısı olsun inşallah 🥰
Hesret Trilece aynen oda doğru bi bakayım olmadı hastaneye giderim orda kan testide yaparım emin olmak için
Trilece Hesret yap bakalım canım olumluda çıksa olumsuz da çıksa idrarda adetin gelmezse eğer gidersin hastaneye 🤗 gece bekliyoruz o zaman sonucu 🥰
esras Trilece https://ibb.co/FXQgbH5 gebelik testi yaptım var mı sizce ben çok silik bi çizgi görüyom
lunaaa GamzeBaz merhaba adetinin kacinci gunu yumurtlamayi gordun acaba bi de kac gunde bir adet oluyodun😬bu arada cok net olmus yumurtlama nasil belirgin oyle😬