Trilece GamzeBaz öncesinde değerlendirme yapmismiydin canım yakın zamanda artık nasipse yarını değerlendirirsiniz ay benim eşim geçen ay yoktu yumurtlama günümde bu ay hep evdeydi çok şükür de değerlendirdik bekliyoruz nasip
GamzeBaz Trilece cumartesi günü yptm canm pazartesi salı çarşamba da degerlendirm ama ilk hamıle kldgm da tam yumurtlama gunu tutmus tek gun ilskı yasadık esım 1 ay yoktu tek seferde oldu ama kürtaj oldum 😪
Asilikra Trilece bende 28-29 gec yumurtladım ama sadece 28 degerlendırebıldım umarım bısıler olur guzel haberler alırız🙏🏻😍
GamzeBaz Trilece bugun detaylı ultrasona gittim yumurtalarım 9 tane 6 tanesi 15 20 mm civarında 3 tanesi 28 milim bugun iliski icn tam ideal gün dedi doktor ovulasyon testide tam pozitif cıktı üstteki test dün gece yaptgm alttaki de bugune ait test
Trilece GamzeBaz hayırlısı olsun inşallah, ay benimde gebelik testi yapmama 10 gün var eşim sordu ne zaman yapacaksın diye bende 15-16 gün var daha dedim 😄😄 olursa sürpriz yapacağım çünkü on gün var dersem sorar o gün 😄
Aslinur Trilece https://i.resmim.net/i/C001986A bakabilmeniz mümkünmüdür ovülasyon testi adetime 6 gün var adetime gebelik testim var diye düşünürken hepsinin ovülasyon testi oldugunu anladim obülasyon testinde koyu cıktı