Cigdemss -Nagisim-34 inşallah öyledir, çünkü bir anda karnım çıktı, 30-32 hafta arasında büyüdü😂 bilmiyorum çok gergin sürekli sürüyorum bir şeyler
Nurcuk Nur2434 Nur2434 merhaba 1.ayimdan itibaren the body shop hawaiian kukui vucut kremi ve mustela catlak yagi kullandim. 5. Aydan itibaren lierac ve bio oil beraber kullaniyorum. 24.haftaya girmek uzereyim cok kasiniyorum kirmizi minik kuruluklar oluyor ki surekli nemlendirmeme ragmen. Suan 4 tane daha krem vs siparis verdim delirmek uzereyim catlicam diye odum patliyor. Bu kadar sey kullanmama ragmen catlarsam cidden genetik bu is 😃😭
Sonay-34 Nurcuk bende aynı anda vazelin krem zeytinyağı dalin bebe yağı kullandım ama 33de çat çat :(:(/()))
Cansuyrm35 Nurcuk ben de 12. haftadan beri lierac, palmers, bioderma duş yağı, mustela çatlak önleyici yağ, bio oil, bioderma atoderm krem hepsini kullanıyorum yine de iğne batar gibi kaşınmaya başladı karnımın alt tarafları. 34. haftadayım inşallah çatlamam 😔
_unicorn_ Haftam bitiyor en etkilisi vazelin oldu. Son 3 haftadır kaşıntım çok oluyordu ve kuruluk çatlamadan önce olurmuş. Önceden kantaron ve zeytin yağı kullanıyordum ama hiç nemli bırakmadılar. En etkilisi vazelin kesinlikle tek çözüm sürekli nemli tutuyor ama yenidoğan bebekler için olanını alıyorum. Çok güzel nemlendiriyor ve bol bol su içip içten nemli tutacaksınız başka çaresi yok. Zaten ilk aylarda sürdüğünüz kremlerden anlamazsınız boşuna o kadar paralar vermeyin. Zeytinyağı vazelin kantaron gidin
Taze_gebe Egeasigi evet öyleymiş kabul ettim ama morluğu geçecekmiş en aZından beyaza dönecekmiş bu doğru dimi lütfenn😂 çok dert etmiyorum diyorum yani çünkü yavrimin hediyesi derim insanlar bebek sahibi olmak için uğraşıyorken çatlağı abartmaya utanıyorum kendi adıma konuşuyorum tabiki ama geçse de hayır demezdim🙊 lazer evet düşündüm ama 2. Bebiş yaparsam yine başa döner o yüzden uzun vadeli bi süreç 😂
Egeasigi Taze_gebe bende ilk gebeliğimi yaşıyorum 23.haftadayım bakalım bende çıkmak mı.birazda elastikiyet ile alakalı ne kadar krem kullansanda olabiliyor sanırım ..
Ghb34 DH_5151 Doktor bana 4 aydan önce karnına hiç birşey sürme dedi bence doktora danışın öyle kullanmaya başlayın
DH_5151 Ghb34 karnım baya büyüdü benim kaşınıyor hafifte çatlak oluşmaya başladı o yapıyla alakalı bence kullanmasam artar iyce
Yasemin_in68 Ghb34 niye ki öyle dedi ben de 4 te başladım ama 3 te de ara ara kullandım duş sonraları Ama merak ettim neden 4 ten önce kullanma dedi gerek duymadığı için mi acaba ??
Eda115354 Nur2434 bana doktorum pahalı kremleri alma içinde fazlaca kimyasal var demişti bana Hindistan cevizi yağı ve papatya özlü bebek yağı kullan dedi ben de onları kullanıyorum 25 haftalığız şimdilik erken ama yine de sorun yok
metehaninannesiii Sonay-34 19+4 haftaligim 16.haftamda başladım kullanmaya zaten çatlak olayı genetik annende ablanda teyzen de çatlak yoksa sende de olmuyor
Sumeyra_magara92 Nur2434 eczacıbaşının uni mom çatlak önleyici bakım yağını kullanıyorum.. 19+4 olduk ilk gunden beri kullanıyorum herhangi bir çatlak vs olmadı.. cildim çok kuru o yüzden iyi geliyor
Lithops Minecavus karın popo sürüyorum genişleyen yerlerime. Mesela memeye de sürün diyorlar ama benim hiç büyümedi oraya sürmüyorum. Bacaklar kalınlaşıyorsa sürün mutlaka.
pia34 Nur2434 Lierac jel kullandım, 30. haftadan sonra çatlamaya başladım. Jel olanları tavsiye etmem bende krem olanlardan kullanın. Mustela’nın kremini kullansaydım keşke. Yağlar da kıllanma yapıyor çünkü.
Taze_gebe Egeasigi kesinlikle öyleymiş benim 28/29 haftalarda bi anda oldu şok😂 ama genetikse bu ünlülerde hiç mi olmuyor o ilginç geliyor