metehaninannesiii Sonay-34 19+4 haftaligim 16.haftamda başladım kullanmaya zaten çatlak olayı genetik annende ablanda teyzen de çatlak yoksa sende de olmuyor
cms_13 Nur2434 geceleri yatmadan lierac kullanıyorum gündüzleri dalin bebe yağı ama lierac aşırı nem vermiyor bence fiyatına göre performans düşük diye düşünüyorum
Taze_gebe Egeasigi kesinlikle öyleymiş benim 28/29 haftalarda bi anda oldu şok😂 ama genetikse bu ünlülerde hiç mi olmuyor o ilginç geliyor
DH_5151 Ghb34 karnım baya büyüdü benim kaşınıyor hafifte çatlak oluşmaya başladı o yapıyla alakalı bence kullanmasam artar iyce
Yasemin_in68 DH_5151 DH_5151 DH_5151 badem yağını bende kullanıyordum doktorum bıraktırdı habersiz kullanmaya başlamıştım meğer kıllandırma yapıyormuş çok fazla kıllanırsın doğum sonrası da dökülmez kıllı kıllı gezersin sonra dedi bana bende bıraktım 🙄
DH_5151 Ela20 ben 9 haftalıkken başladım canım ablam tavsiye etti biran önce başla daha sora karnın mahfolur dedi çatlaktan şimdi 12 haftalığım karnım baya büyüdü ve kaşınıyor
Gulsah8619 Ela20 hamile olduğumu öğrenince hemen kullandım, doktorum hiç riske atma hemen bol bol kullan dedi herhangi bir yağ, arada hindistan cevizi yağı da sürüyorum.
Toprakmelissa Ela20 ben şuan 4. Ayıma giricem kalçamda zaten çatlak vardı azalmış 1 aydır kullanıyorum ve benim vücudum çatlak olmaya çok müsait zayıf olduğu için korkuyodum
Sinem1234 metehaninannesiii lierac kullandım katı kakao yağı kullandım badem yağı kullandım son olarak vazelin kullandım sonuç haritaya dönmüş bir göbek oldu😔Çatlak olayı tamamen genetik maalesef 😒
Balkokulum11 Yagmurtekinn ben iyiyce yedirdiktrn sonra peçete bırakıyordum üstüne ben yanlış mı yapmışım şimdiye kadar demek😒😬🤦
SHacr Nur2434 ben arifoğlunun çatlak bakım yağını kullanıyorum her duştan sonra da dalin bebek yağı da sürüyorum. Çatlamaya çok müsait bir cildim var ama şuan 28. Haftadayım çok şükür daha çatlağım yok hiç