Minigimm0611 Mihrininannesi bunu bende duydum ama sebebini bilmiyorum bende dıcak suyla alıyorum malesef ılık suyla alamıyorum sebebi nedir ne gibi zararı var hamilelik durumunda.
Mihrininannesi Minigimm0611 özellikle ilk 3 ay organ dogum anomalisini engellemek icin… bir de organ gelisimi acisindan olumsuz etkileri varmis. 35 derecenin ustunde olmasin…
yelizyeliz Gokalptugcee tansiyonu yükseltir, kasları gevşeterek rahim ağzının açılmasına sebebiyet verebilir. Herkeste olacak diye bir şey yok ama genelde çok sıcak su açılmaya sebep olur
maviscik77 Ben de kaynar duş alırım üstelik sıcaktan nefret eden birisi olarak kendime hayret ediyorum , kafamdan dumanlar çıkıyor duş alırken , çok zararı varmış ama elimde değil alışmışım 🤷🏼♀️
Yarencerenn 42500 bi şey yüzünden hissettmiyılatmış migren hastaları bi makalede okumuştum ama neyden kaynaklı olduğunu unuttum 🤦🏻♀️
Esma3350 42500 aynı durum bende de var eşim en sıcakta cildi yanıyor ben üşüyorum tenime sıcak su işlemiyor değişik bi durum bende şaşırıyorum
Meryemkale Yarencerenn ben bu tezi çürütebilirim sanırım acı eşiğim düşük değil ama canım yanar yani sadece tepkileri donuktur keşke doğru olsaymış 😃
emiras59 Sogancik yaz geliyor neyse ki su sıcaklığını düşürürüm biraz 🙇🏻♀️ Trakya da yaşıyorsanız hayat gerçekten çok soğuk 😅
Sogancik emiras59 Trakyada yaşıyoruz canım😁 ben normalde de çok sıcak suyla yikanmazdim fazla zorlamadı beni😂