Mervuras26 Gamze_23 paylaşmadım☺️ Özel bir anı olsun istiyorum ☺️ Belki doğum fotoğraflarını paylaşırım ☺️
Margaret Esen3535 aynısını arkadaşıma ben yaptım . Ve benim sayemde ogrendiler 😂😂😂 bı an siz arkadasimmisiniz acaba diye tüm profilinizi taradım yahu😂bende izmirdenim
MerveAkty Gamze_23 ilk kızımda 38 haftalıkken instadan foto atmıştım herkes şok 😁 bunda da 35 haftalıkken falan düşünüyorum 😁
Semy Gamze_23 ben daha 9+1 im. 6 aya kadar annem babam kardeşim bide eşimin ailesi haricinde kimseye söylemem. Nazara inanıyorum. Ama sonra kendimi tutamayıp instada falan paylaşabilirim insan heves ediyor bazen 😅
Mrc34 Gururunannesi ben de aynı şeyi yaşadım daha sadece çekirdek ailem biliyorken maşallah kayinvalidemin söylemediği kalmamış
hanimhanimcik sadece yakın akrabalar biliyor 16. haftayız ve başkalarına söylemeyi de düşünmüyorum ayda uılda bir gördüğüm insanlar bilse ne bilmese ne 🤣
Semashbl Gamze_23 bizim de kayınvalidem herkese söylemiş hemen hatta covid oldum o ara herkes kızdı nazar değdi herkese yaydın diye annemler de covid olduğumda mecburen duyurdu herkes duymuş oldu böylece 8. Haftada 😅
Melekalkan06 Öğrenir öğrenmez tüm sülaleyi aradım süprizi bile söyleyen ben bebiş haberini nasıl söylemem 🤦♀️😂😂