Burciiiin Hemen nazara gelen bir insanım sosyal medyada paylaşmayı düşünmüyorum ailem ve en yakın arkadaslarım biliyor bence yeterli :)
nurdane3504 Gamze_23 29 haftalığım hicbi yerde paylaşım yapmadım doğduktan sonra yaparım sanırım 🤷🏻♀️
Minicikkiz Gamze_23 @Burciiiin Ben nazara inanmazdım. Ama nazar var malesf. Öz annenin evladına nazarı bile geçiyormuş. O yüzden sevdiğinde dua okuyarak sevilmeli yani şahsi fikrim 😊 Ben başkasının çocuğunu severken çok dikkat ederim maşallah supanallah tebeker Allah Derim. Eyer bende nazar varsa çocuğa geçmesin diye.
zeytinkiz Gamze_23 18. Haftamda paylaştım ultrason kagıdı elimde eşimle beraber ve açıklamaya kızımın ismini yazdım karnım yok çünkü 😆🤭
3MelekAnnesi3 Gamze_23 ilk oglumda hiç paylasım yapmadım dogum yapınca esimin aldıgı cicegi paylastım o kadar bu gebeliğimde cinsiyet partisi yaptık arkadasım ve ailem vardı sadece onlarda kendi sosyal medyasında benden önce paylasınca bende paylasıyım deidm ve bu gebeliğimde 16 da duyurmuş olduk 😂
Buketkucuk Gamze_23 Ben kalp atışını duyduğum gibi sevdiklerimle, en yakınlarımla paylaştım. Aradan biraz zaman geçti instagramdan falan da paylaştık zaten sadece yakınlarımız ekliydi. Şimdi 38+3 haftalığız bilmesi gereken tüm yakınlarımız biliyor😊🙏🏼
[silindi] Gamze_23 18 haftaya geldım sadece cok yakın ailem biliyor bana çok ne buldumculuk geliyor ikide bir göbeği tutup foto atmalar falab bu benim şahsi fikrim , ben paylaşmadım
SevincGancali aydemirtas ben 14. haftadayım. Henüz kendi çocuklarımıza bile söylemedik. Bir tek eşim biliyor.
SevincGancali Papatyam02 benim 12 yıldan sonra 3.gebeliyim. 14.haftaya geçtim çok şükür. Eşimden başka kimse bilmiyor. Nasıl söyleyeceyimi de bilmiyorum. Çocuklarıma nasıl söylemeliyim bilmiyorum
Minicikkiz SevincGancali Neden söylemediniz. Çok güzel bir şey değil mi. Kardeşleri olacağına sevinirler 😊
Minicikkiz Gamze_23 İlk bebeğimi herkes biliyordu. İkinci bebeğimide herkes biliyodu. Şuan yine hamileyim umarım bu bebeğimi kucağıma almak nasip olur 🤲🏻😊 Aileler dışında kimse bilmiyor. Bir kaç arkadaş okadar. Cinsiyeti belli olduğunda paylaşmayı düşünüyorum 🥰
Ksnmzz Gamze_23 bende paylaşmamıştm ikinciye hamileyim hala onuda paylaşmadım. Bazı fotolarda yüzümdeki şişlikten falan anlıyolardı sadece😂😂
SevincGancali Minicikkiz nazar var tabi. Ben çocuklarımı severken kendimi tutardım hep. Nazarım değmesin diye.
SevincGancali Minicikkiz güzel tabi. Tehlikeli haftaları atlatalım dedik. Sonra eşim cinsiyetini öyrenelim öyle söyleriz dedi. Şimdi de 16. Haftayı bekliyoruz 🙈 İnşaAllah doktor randevumdan dönünce söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söylicem bilmiyorum
Minicikkiz SevincGancali Ay ben olsam hemen söylerdim. Ve kurtulurdum. 😊 Şaka bir yana. Kaderleri bahtlari güzel olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
maviscik77 Gamze_23 aynı ben hiç bir şey paylaşmadım 34 olduk yakın arkadaşım ailem biliyor onun haricinde onların söyledikleriyle yayılmış , soran gören olursa da anca öyle öğreniyorlar , ben de paylaşsam herkes şok olur 😂😂