Gozde94 Bende bugun tam 35 haftalık gebeyim ve cok kasılıyor o andada sanki adet sancısı gibi hissediyorum bugunde çarpıntım var yarın kontrole gideceğim
Nymphadoraa Minecavus benim de birkaç gündür bahsettiğiniz yerde ağrım var kemiklerim acıyor resmen yürürken veya yatarken sağa sola dönerken 😐
Nymphadoraa Minecavus bugün tam 35+0 oldum. Pazartesi kontrolüm vardı ama ağrım yoktu. Haftaya yine gideceğim o zaman soracağım bir doktora
Gull_94 Minecavus bıkac gundur fazlasıyla oluyo yururken epey yavasladım artık bazen yatkta donerken bıle acıyo sankı😏
2pasam03 Minecavus ama ben kontrolumden geldikten sinra hemen ariyorum istedigim haftaya aliyorum afyondayim
Nymphadoraa Minecavus bugün doktora gittim ağrıyı sordum vücut doğuma hazırlanıyor normal artık dedi. Size de söyleyeyim dedim. Nst de sancı vs çıkmadı
Cansu101706 Minecavus ağrı ne kelime canım dün çarşıda birkaç bir şey alayım dedim aman allahım eve geldim. Sen misin gezen vajinam çıkacak kalça kemiklerim kırılmış gibi.
Minecavus Nymphadoraa Hmm doğrudur doğum yaklaştı artık ağrı da fazla olur. Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için