Ayfs Minecavus nerenizde ağrı hissediyorsunuz? Bende 35 haftalığım bazen alt bölgemde acı oluyo saniyelik geçiyor
Minecavus Ayfs Göbegimin 1 cm etrafı ve alt taraflar (özel bölgeye yakın yerler)zor yürüyorum, oturup kalkamiyor, bebek aşağı inmiş hissediyorum.
2pasam03 Uzel dinlenince falan geciyor mu canim belki gaz sancisi olabilir yinede dikkat et ihmal etme kontrolunu
Minecavus 2pasam03 Yo geçmiyor, dikkat ediyorum ama daha 35 günüm var bu ağrılar için erken diye düşünüyorum
Nymphadoraa Minecavus benim de birkaç gündür bahsettiğiniz yerde ağrım var kemiklerim acıyor resmen yürürken veya yatarken sağa sola dönerken 😐
2pasam03 Minecavus canim o mesaji uzel icin yazmistim ben bi gitseydin kontrole canim en son ne zamn gittin
Minecavus 2pasam03 3 gündür bu kadar ağrıyor, Doktora gideli bir ay oldu, randevu tarihim yaklaştı, gideceğim
2pasam03 Minecavus yaa cok gec gdiiyosun canm bana doktrum 30 dan sonra. 2 haftada cagirdi devlette doktrum birde 2 seferdir nst ye giriyorum
ozgeacar 34 haftaligim gece sağa sola dönerken rahimde ağrı oluyor.cok zorluyor bazen ateş basıyor.yaniyorum.sanki atese basiyormus gibi ayaklarımın altı fenaa.bide yorgunum çok yorgun hep yorgun 😫😄