paradiseeeeee Eeliff_ n’aptınız gittiniz mi doktora ben gittim sezeryan olucam inşallah çocuklar doğum pozisyonunda degil 11 nisanda muhtemelen çocuk gelicek
Eeliff_ paradiseeeeee hayırlısı inşaallah ben 32+4 ama en son gittiğim de iki hafta önde demişti doktor bakalım bu randevuda aynı mı eşitlenmiş mi çok merak ediyorum sizin sonlar resmen sağlıkla alın kucağınıza😊
Ozatesaysenur paradiseeeeee gebeliğimi takip eden doktorum çok samimi bir aile dostumuzdu onunla sürdürmek istedik doğum sürecini ama hastane çok yüksek bir doğum fiyatı çıkarttı bu pandemi sürecinde bizide oldukça zorlardı o yüzden
paradiseeeeee Ozatesaysenur tabi canım hepimiz maddi durumlarımızı düşünmek zorundayız hayırlısı neyse o olsun inşallah
Eeliff_ paradiseeeeee gittik gittk geleli bi saat oluyor neredeyse bizim bebek baş aşşağı ama haftası 35 kafası 39 biraz koca kafalı kilosuda biraz fazla çıktı 2750 gibi 10 mayısta tekrar gideceğim çatı muayenesi yapcakmış bakalım ona göre bize de karar verilecek
paradiseeeeee Eeliff_ aynen bende 10 Mayıs da gidicem sabah gene o zaman belli olucak sezeryan kesinleşicek 11 nisan da doğum Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebelerimizi benimde oğlanın kafası bi hafta önden 😂
Ayl3411 Eeliff_ 10 mayısta ben de kontrole gideceğim🙈 demekki ben de çatı muayenesi olacağım 🤦♀️ Benim bebişte koca kafalı napıcaz bilmiyorum🤷♀️
Eeliff_ paradiseeeeee yaa sen öğleden önce ben sonra haberleşelim vallahi sizin sezeryan ne için çatıdan dolayı mı doktor bana çatı muayenesi yapacağı için efsane taktım oğlanlar iri maşaallah yaa
paradiseeeeee Eeliff_ bugün Çatı muayanesi olucaktı ama çocuk dönmemiş o yüzden yapması sezeryan görünüyor yani kanala inmemiş yawrum 10 da bakacak inmemişse kanala sezeryan olucam iştr yarın bakalım tamam gidip gelince haberleşelim gene 💙
Eeliff_ paradiseeeeee yaa dönmediği için benimde dönmemişti sonradan döndü döndükten sonra bu sefer kafa büyüdü bakalım artık sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah❤️