Semabahri Emoooss içini ferah tut canım kötü bişi yoktur inşallah doktor ne diyo ki peki sormuş muydun
Pinar3371 Selnnn evet 31 Ekim sat geçen hafta cuma düşük tehlikesi ile gittim kese vardı bebek sadece kalp atışı yoktu düşebilir dedi doktor bu hafta cuma tekrar gidicem progesteron hap kullanıyorum hayırlısı ile bekliyorum ama zaman geçmiyo 🤰🤰
Selnnn Pinar3371 Pinar3371 inşallah hayırlı haberler alırsın canım benimde cuma randevum bende geçen cuma sadece kese gördüm bu sefer inş🙏🏻 Kalbini dinleriz bebişlerimizin sağlıkla ve hayırlısıyla inşalalh🙏🏻
Pinar3371 Selnnn inşallah canım progesteron beni çok etkiledi sabah akşam sürekli başım dönüyor sarhoş gibiyim gözüm kapalı geziyorum 😑😑
DamlaHakanTaydas İyi akşamlar hamiş anneler bn 6+4 de kontrole gittim kalp atışı görünüyo ama duyulmuyo çok küçük olduğu için dedi 6 haftada duyan var mı kalp atışını
KbraNaselik kizlar bende 5+5 de doktora gittim kese gorunuyo ama bebek yoktu doktor bos gebelik olabilir dedi bu teshisi koymak ocin daha erken deilmi herkes 5 de anca keseyi goruyor bazen oyle moral bozucu oluyolarki
BusraYaman @Mercan89 benim ki de 4450 cikmisti hamilelik sonucu baya yuksek geldi bana ikiz olabiliyor mu ki acaba bilemedim🤔 suan 6+3 hamileyim daha gitmedim hastaneye bu hafta gidicem