DenizD Bugün doktor randevum vardı. Kesem göründü dış gebelik değil dedi doktor. Doğru yere yerleşmiş. Bebiş henüz gözükmedi. İçim rahat değil o yüzden erken mi sizce?
catwalk İnşallah bende Ağustos annesi olacağım.5+1’iz bugün.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi🙏🏼
fffatma Babyboymom ayy çok güzell ultrasonda da ölçüleri 6+6?mi günü gündemi bana 1 hafta geride soyledi
Babyboymom fffatma aslında bgn 6+5 bu uygulamaya göre 6+6 dedi haftasına. Onu dert etme döllenme geç olmuştır hiç sıkıntı edilecek birşey yok bnm 2. Hamileliğim 7 sene geçti. Şu an ne salakmışım amma çok şeyi takıyormuşum diyorum şu an rahatlıktan ölücem 😂😂😂
Selnnn Pinar3371 31 ekim mi satınız bende şuan 6+1 deyim 5+3 te keseyi gördük cuma günü kalp atışı için gideceğiz umarım görürüz🙏🏻 Aynıyız galiba sizinle☺ Pinar3371
Pinar3371 Selnnn evet 31 Ekim sat geçen hafta cuma düşük tehlikesi ile gittim kese vardı bebek sadece kalp atışı yoktu düşebilir dedi doktor bu hafta cuma tekrar gidicem progesteron hap kullanıyorum hayırlısı ile bekliyorum ama zaman geçmiyo 🤰🤰
Semabahri Emoooss içini ferah tut canım kötü bişi yoktur inşallah doktor ne diyo ki peki sormuş muydun