Hayal117 Kzılar ilk gebeliğim de dikiş atıldı çok zor bir gebelikti şimdi yine hamileyim 9 haftalık kanamam var hemen bi profesöre gittim bebek gayet iyi düşük tehliken var dedi ilaç verdi böyle kanaması olupta geçen varmı
Mom0891 Hayal117 progestan verdiler muhtemelen.Kullan düzenli olarak geçer😘 Benimde kahverengi akıntım vardı progestan sayesinde durdu
Ilkayy Hayal117 tehlikem var ama kanamam durdu çok şükür canım şakır şakır kan geldi yerler göl oldu öyle bi kanamam vardı çok şükür geçti ama hala tehlikem var yat dinlen hiç bir iş yapma
Hillertrk Hayal117 5 haftalıkken olmuştu banada baya fazla kanamam oldu 45 tane progestan iğneden sonra bişi kalmadı şuan 13 haftalığız progestan hapını hala kullanıyorum iğnelerim bitti şükür ama kanama lekelenme vs kalmadı progestan iyi gelicektir sizede doktorunuza danışın tabi çok geçmiş olsun
rukiyece Mom0891 merhabalar bende tüp bebek tedavisi gördüm progestan kullanıyorum en başından beri bugün değerlerinde düşüş var dedi doktor haftaya geri çağırdı az öncede bayağı kanamam oldu sanırım bunlar düşüğe işaret değil mi Değerler düştükten sonra yapılabilecek birşey yok
Ilkayy Hayal117 dinlen canım bol bol ilaçlarını aksaltma allah emanet yavrularımız iycek ekmekleri varsa allah ömür verdiyse bizle kalır evlatlarımız
rukiyece Bende bugün doktora gittim kese var bebek çok çok küçük dedi lekelenmem var diye progestan iğne oksapar kan sulandırıcı verdi Az önce leke değil kan gelmeye başladı küçük küçükte pıhtılar İlk hamileliğim bilmiyorum düşük gerçekleşiyor sanırım
Babyhappy58 rukiyece bende daha büyük geldi et parçası eger ki acile gittiysen kalp atışı varsa sıkma canını ilişkiye girme dinlen
Seydaakoluk rukiyece Rabbim yardımcın olsun şifanı versin İnşAllah 🙏 sağlıksız gebelikse vücut onu atmaya çalışıyor ilk gebeliğimde öyle olmuştu benim. Dua et hayırlısını iste sağlıklıysa tutunur Allah’ın izniyle 🙏
Hayal117 Mom0891 fitil olarak 200 mg 2 adet sabah akşam alıyorum birde 12. Haftadan sonra her gün bir tane bebe aspirini iç dedi
drya34 Hayal117 geçer inş canım dinlen bol bol benimde olmuştu iğne hap istiraat ve dualarımız seninle
rukiyece Babyhappy58 Babyhappy58 dün gittim doktora 697 olan sonucum 32 ye düşmüş progestana devam et coraspirini bırak haftaya gel tekrar dedi Kanaması olup doğuran çok okudum ama beta hcg düşüp geri yükselen olur mu ki mümkün mü Az önce kan verdim bakalım Umarım düşük olmaz benimle kalır 😔
Babyhappy58 rukiyece umarım dua et 🤲 allah yardımcın olsun bende duymadım kötü konuşmak istemem moral de bozmak istemem ben çok ağlamıştım bebeğim beni bırakma diye hani bidaha olmayacak gibi sanki son bebeğinmiş gibi bi hissiyat çok zor allah kaybedenlere sabır versin baska bi hastane de de yaptır sağlık ocagında yaptır tek bi hastaneye takılı kalma derim vardır bi sorun inşallah olmaz kötü düşünme zor bi durum anlıyorum