Mutluluk71 EzgiCanerCnbkmz yaa ne güzel Allahim hayirli evlatlar nasip etsin bizde pazartesi gunu ögrencez 😚 banada kizin olucak diyolar bakalim ne olucak hamile kalandan beri cirkinlestim gorenler kizin olucak diyolar
Mus-sak EzgiCanerCnbkmz Bir Piremses Daha 😍😍 Rabbim Kucağınıza Almayı Nasip Tesin İnşallah🤗 Darısı Başımıza 😍
Seqnem EzgiCanerCnbkmz 13 haftada cinsiyet tam olarak belli olmuyor. Çıkıntı kızda da erkekte de oluyor. Doktorunuz yanlış yapıp önden yorumunu söylemiş. 17 haftadan önce benim gördüğü halde bana söylemedi. O yüzden 17’yi hatta detaylıyı bekleyin derim.
Aybikee EzgiCanerCnbkmz bana da 13. Haftada kuz dedi 17. Haftada erkek çıktı😀😀😀hem de çin takvimi, nud teorisi vs hepsi kız gösteriyodu😀😀😀
EzgiCanerCnbkmz Mutluluk71 valla bana güzellik gelmiş herkes öyle diyor 😁 ama kızım olacak. O söyleyenleri dinleniyorum batıl şeyler 😁
Kubdenya EzgiCanerCnbkmz bana da öyle diyorlar 😊 13. Haftada kız dedi doktor simdi 15+5 teyiz yine kız dedi başka bi doktor inş değişmez 😊
EzgiCanerCnbkmz Seqnem cinsiyet tam olarak belli oluyor ama çapında mükemmel doktorlar biliyor tabi 🤗 ve kendinden emin şekilde söyledi . Renkli ultrason da da gösterdi bize 🤗 işinin ehli olmak gerek 🤗
Aysenurtsr Kardesimin esi de hamile, onlarda 13 haftalikta kiz oldugunu ogrendi biraz erken tabi😊 benim ki gostermemisti biz 17 de ogrendik.
Hatunnn Hayirli olsunn:)) bizim ulkemizdeki insanlar hep cok bilirler cokta yaniliyorlar malesef ki, erken bi tarih degil doktor emin olmadigi zaman zaten kesin olarak soylemeyip tahminen diyor bana detaylida 12.haftada tahminen demisti 2 hafta sonrada kesinlestircegini soyledi. Cinsiyet tahminini cinsel organlardan yapan doktorlarin disinda işinin ehli olan doktorlar kemik yapisi organ gelisim hizi kilo boy orantisi gbi seylerdende tahmin edebiliyorlar
EzgiCanerCnbkmz Hatunnn tabiki zaten doktor emin olup söylemiyor 🤗 Allah herkese hayırlı evlat versin erkek kız farketmez 😁 bizim insanlar da ben biliyorum sen bilmiyorsun çabaları var zaten meşhurlar bu huylarında 😁😁😁
Duygu_k Perşembe günü 12+2de ikili tarama testimiz vardı. Cinsiyet için emin olmadan bir şey söylemiycem bir sonraki kontrolde dedi gönderdi😁 bugün ikili taramanın kan sonucunu aldım, serbest beta hcg değerine göre de tahminde bulunulabiliyormuş😁 istisnalar illa ki var tabi ama en azından değere göre de kız olacağını görmek içime doğan cinsiyeti destekliyor 😁 şimdi 4 hafta daha bekliycez kesinlik için 😇
EzgiCanerCnbkmz Duygu_k ya sanırım anne hissediyor Ben rüyamda görmüştüm ben de ikili test yaptırdım sonucu bekliyorum 🤗
Ecrinimleyla Deletedmom71 kesin kız dır o zaman ben de ilk gebeliğimde hiç öğrenemedim kendini göstermedi bizde iki üç tane zıbın almıştık turuncuyla yeşil renk
Mrymkdr Bende öyle öğrendim ama şimdi de erkek dedi canım çabuk alma biseyler ki benim doktorum çok iyi yanildim dedi bebek erkek 13.haftalikda görünmüyor zaten kız o yüzden deniliyor
Arenn Mrymkdr banada 11haftalik %80 kiz dedi ve 15 haftalikkesin %100 erkek dedi buyuzden 15 hafta en ideal kesin cinsiyet icin🙏