Ruyasusam melekkalkan Fridasrose benim saglik ocağı cok problemli ne zaman test yaptırsam ikinci kez yaptırmak zorunda kaldım iki kez uğraş olacak iki kez yükleme olacak diye korkuyorum 😏
Ruyasusam Minigimm0611 bende sefakoy rumeliye gidiyorum hemen hemen yakındır fiyatları. Teşekkür ederim ⚘
Minigimm0611 Ruyasusam rumeliden memnunmusun ben oraya ilk baslamıstım hiç memnun kalmadım hasan beyle tuba hanımı denemiştim sen hangisine gidiyorsun
Ruyasusam Minigimm0611 Ben henüz hamile değilken planlama yaparken yani geçen yıl ağustos ayında araştırarak Yağmur hanıma başladım. başka hiç bir doktora gitmedim cok seviyorum kendisini ve güveniyorum. Cok konuşkan değildir bundan dolayı memnun olmayan anneler var ama bana herseyin yolunda gittiğini söylemesi ve sorularıma tekrar tekrar cevap vermesi yetiyor. Şuan 26 haftalık olduk inşallah oğlumu da Yağmur hanımın kollarından almak istiyorum 🥰
Ruyasusam Minigimm0611 Amin inşallah siz ve tüm bebek bekleyen anneler…. hepimize cok dua ediyorum 🤗💐
Rabia112 Ruyasusam ben İstanbul Anadolu yakasında Pendik Medipol hastanesinde yaptırdım. Doktorum şeker testi ile birlikte idrar ve tam kan testi de istemişti. Hepsine 90 tl verdim.
berilkus Ruyasusam Ben özelde yaptırdım ama teste para vermedim, içecek için 5 TL gibi bir şey aldılar o kadar. Kayıtlı olduğum için mi bilmiyorum, bir de kontrol hakkımın olduğu gündü. Eşimle şaşırdık neden para almadılar diye.
berilkus Ruyasusam evet hem de muayeneye 250 veriyoruz normalde, biz de kontrol günleri içinde diye para almıyorlar herhalde dedik 🤷🏻♀️