Ruyasusam Güzel anneler merhaba 💐 26 haftalık hamileyim şeker yükleme testi yaptıracağım özele gideyim diyorum biraz daha boş olur diye. Özelde yaptıranlar fiyat bilgisi paylaşabilir mi rica etsem 🤗 özellikle İstanbul Avrupa yakası 👋
Tubaakln Ruyasusam ben Anadolu yakasındayım gramına göre fiyat değişiyor dedi doktorum benden 75 gram istedi 80 TL de ücreti denmişti
Ruyasusam Asliorc_ Benim saglik ocağı testler konusunda hep sıkıntı çıkarıyor kan verdim bozuldu dediler tekrar istediler idrar verdim laboratuvar da hata olmuş çıkmadı hep 2 kez uğraştırdilar beni o yüzden hiç yaptırmayı düşünmüyorum orda😒
Asliorc_ teachervera hayret gerçekten sağlık ocağı ise Türkiye’nin her yerindeki aynı kamu hizmetini veren kurumun yapması lazım, İzmir’den yazıyorum belki şehir nedeniyledir.
Asliorc_ Daceeyes inşallah birşey çıkmaz 🙏 içecek seçeneğiniz olursa plastik ve teneke kutuda olan iki çeşit var glikosol marka teneke kutuda olan daha az mide bulandırıcı ondan almanızı tavsiye ederim.
Ruyasusam Asliorc_ İnşallah çıkmaz😌 hamilelik öncesi kilom vardı hamilelikte hiç almadım ama beni korkutuyor biraz. İlk kez yaptıracağım hiç bilmiyordum çeşit çeşit içecek olduğunu. Teşekkür ederim 😊
Fatosef Ruyasusam ben devlette yaptıracağım geçen ay gittiğim doktor gerek duymuyorum dedi bugün gittiğim doktor ben gerekli görüyorum yaptr dedi cuma gidip yaptrcam bakalm.
Ruyasusam melekkalkan Fridasrose benim saglik ocağı cok problemli ne zaman test yaptırsam ikinci kez yaptırmak zorunda kaldım iki kez uğraş olacak iki kez yükleme olacak diye korkuyorum 😏
Ruyasusam Minigimm0611 bende sefakoy rumeliye gidiyorum hemen hemen yakındır fiyatları. Teşekkür ederim ⚘