Aysetoygar Mzgnormann Valla bende anlamadım 32 haftalıkken önden gittiğini söylemişti bugünde normal dedi dedi🤷🏻♀️
aslannaz21 ikiponcik_annesi alir kilo gunluk 30gram aliyomus haftada 200 250 gram falan ben sekerden dolayi 2 aydir diyet yapiyorm gelismez kilo almas diye korkuyodum cok sukur iyiymis Yogur sut yumurta yaş kuru meyve kuruyemş ceviz sebze yemegi et yemekleri bunlari cok tuketiyorm duzenli yiyorm diyet yaptigim icin sende ye bol bol yesil yaprakli sebzeler ben genelde salata olarak yiyorm
ikiponcik_annesi aslannaz21 valla bende süt yoğurt et tavuk tahin pekmez hepsinden yiyorum artk alırsada almazsada sorun değil napıym doğunca alır diyorum artk 😊
2kizanasi Usg deki kiloya hiç takılmayın bence. Kızım 33 haftalıkken 2.300kg dı ve 40+5te 3kg doğdu. Kilonun haftayla doğumla pek alakası yok yani. Bebek seçiyor geliş zamanını ve doğum şeklini
Zehraaa98 Aysetoygar Allah Allah canım kılosu cok iyi maşallah ama benımde 2045 ilerde falan demedi benımde mı ılerde acaba
Miniko2 Aysetoygar 37.5 Haftama geldim hep önden gidiyordu 10 gün falan ama karsıladı bu haftalarda tam gününde saglıklı cok sükür bunu düşünmeyin insallah vatlice saglıkla kucaklarsınız.
Bmom Aysetoygar benim 33+2 de 2680 gramdi doktorum gelmeye hazırlanıyor dedi 36 haftalık olduk nisanim geldi açılmam 2 cm rahim yumuşamış
Aysetoygar Bim öyle düşünmeyin kimi zaman sırtlarını dönüyorlar bende bir kere hareketsizliğinden acike gitmiştim sırtını dönmüş mışıl mışıl uyuyordu bir günleri bir günlerini tutmuyor bebişlerimizin ☺️
Melikesvm Aysetoygar 33de 2800du benım 36dayım 3300 ama erken dogum olmuyor sadece bebek tombıs oluyor. 3hafta onden gıdıyor demıstı