a_burcu_bur Dadas kesinlikle öyle 😊 zaten bi tane konursa tutmama ihtimali olduğu için, iki tane kondu. Elhamdülillah bi tanesi tuttu 🤲
a_burcu_bur Dadas 14 haftalık canım, 3 Şubat’ta transfer edildi. Dayanamayıp 13ünde idrar testi yaptım, çift çizgiyi görünce de kan vermeye gittim. Hatta hafta sonu yasağı vardı. Ben 14 şubattan önce öğrenmek istedim, hediye oldu bize 🤲🥰
Zeynep1993 Minigimyolda inşallah benmde öle geçer ilk oldugu için insan ister istemez stres içinde oluyo canım hayirlisiyla kaliteli çkip döllensinde☺️🤲
Minigimyolda Zeynep1993 stres yapmayın yumurta toplandıktan sonrada kaç tanesi sağlıklı kaçı dollendi kaçıncı güne gelecekler stresi oluyor taze transfer yapılacaksa stres rahmi direk etkiliyor tutunmasını etkilemesin
Zeynep1993 Minigimyolda taze yapar büyük ihtimal dondurulmuyomuş hastanede bildigim canım oyzden toplanmayi atlatsam gerisi kolay stres yapmıcam da
Dadas a_burcu_bur oyy kuzum maşallah sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🥰 bende 9 Nisan’da transfer oldum 9. Günde öğretmiştim. Benimki daha minnak 5+4 günlük 🥰
a_burcu_bur Dadas kalp atışını duyunca estrofemi kesti doktorum. 12.haftaya kadar da diğerlerine devam, hatta 13.haftada bitti diyebilirim. Geriye bi duphaston kaldı, o da umarım 16.haftaya biter 🤲
Dadas a_burcu_bur herşey evlat için ben daha önce basım ağırsa bile ilaç tutmayan biriydim şimdi her ilacı kullandım 🥰❤️
Mucizeyibeklemek Zeynep1993 tuttu canim çok şükür iğneyle girdikleri için yumurtalarına o yüzden hafif kanamam oluyor
Pammuk Zeynep1993 benden 36 tane toplandı ve toplamadan sonra ohss oldum su topladım çok acı vericiydi şükürki 4 gün sürdü ama malesef transferim iptal olmuştu
Zeynep1993 Pammuk uu baya toplanmiş senden opps olman normaş canm çok çok faxla yumurtan çkmiş ğeki dondurdunmu naptin
Pammuk Zeynep1993 10 tanesi 5. Güne ulaştı çok şükür iki tanesi transfer oldu 8 donduruldu şuan gebeyim 360la bugün öğrendim
Zeynep1993 Pammuk ay ne güzel canım çok sevindim böle haberler mtlu ediyo darisi biizm başimiza elimizi boş çevirmesin allahim🤲☺️☺️