Meryemce92 M-r-v son adet tarihim 6 nisan adetime 5 gün kaldı dün erken gebelik testi yaptım aşırı silik çıktı bugün normal test yaptım yine silik çıktı. Bekliyorum adetin geçmesini. Tüm belirtileri yaşıyorum. Rabbim hayırlısını versin 🙏
Meryemce92 M-r-v Erken gebelik testiyle yaptım ben çok silik çıktı zorla görünüyor bakalım ⅚ güne belli olur benimki.
[silindi] M-r-v yaa keşke dayansaydin biraz daha en iyisi adetin geçmesini beklemek demenin üstünden 3 saat geçmiş ve yapmışsın ,😂😂 off hepimiz tez canliyiz bende dün yapmıştım negatifti . Günümüzü beklesek böyle olmaz belki de yaa
[silindi] Meryemce92 aynen öyle kıyamam inşallah en yakın zaman da pozitif i görür de sabirsizlandigina değer 🙏🌼
Nergisseher Bebek9898 benimde 6 nisan gebelik testinde dün silik pozitif gördüm ve kan verdim 7 çıktı yarın tekrardan baktırcam umarım iki katı olmuştur 🐣
M-r-v Nergisseher 8nsaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz pozitifleri görmek için darısı başımıza 😍
[silindi] M-r-v seni baya baya iyi anlıyorum merak etme 😃 insanın icinden bişey dürtüyor sürekli inşallah güzel haberler alırsın kan tahlili sen sonra 🙏