Eylulunannesi-2 benaslindayohum benm ocak cam cnm ocaga hiç kullanmadm da. Belki çizilir falan dye. Cıkarmamasına sasrdm dogrusu
Happy58 GamzeBaz çaydanlığın içindeki kireçler için limon tozu ve suyla bolca kaynatın hiçbisey kalmıyor
Semy GamzeBaz koltukları bulaşık tabletiyle siliyorum bende. Elimi yakmayacak suda çözdürüp lifle sikip bezle duruluyorum pırıl pırıl oluyor
karamelito GamzeBaz halıya zorlu lekeler döküldüğünde BİM’den şeffaf bulaşık parlatıcısı olacak (mavi renkte değil, o halıda iz bırakıyor) her ne leke olursa olsun acil müdahalede geçiriyor. Ben şalgam dökmüştüm de 😬
Eylulunannesi-2 Zhra_cil halıya oje döküldü parke halı hep oje parkeddkini cıkardm halıdakş cıkmadı hemen bi asperox 😅 tmm
Meva21 Kızlar beyazlarim hic temiz yıkamıyor 60 derecede yıkıyorum ama hep gözümde kirli beyaz çamaşır asmaya hasret kaldım 😂 çözüm bulan
Tazeanne11111 Meva21 yine bulaşık makinesi tableti 😅 1 tane atın çamaşırların arasına mis gibi çıkartıyor
Ozge98 Meva21 ben deterjanla birlikte 2 3 kaşıkta karbonat koyuyorum hem bembeyaz oluyor hem de makinede kireç oluşumunu engelliyor
Eylulunannesi-2 Zeynep_elam 😅 kocamla asperox kapısıyorz o caktrmadan arabaya götruyo ben geri getryorm. Gt kendne al dedm napıyım