GamzeBaz İlk ben başlayayım 😊herhangi bir kıyafetinize mürekkep bulaşırsa 24 saat boyunca çiğ sütte yani pişmemiş sütte bekletin ertesi gün çitileyin eser kalmıyor 😊
ikiponcik_annesi GamzeBaz aynaları camlari şampuanla silince hiç durulamaya gerek bile kalmıyo pırıl pırıl oluyo 😊
Rana-10 GamzeBaz fayans derz aralarını bulaşık makinasına koyulan parlatıcı ile sildiğinizde bembeyaz oluyor tavsiye ederim 😉
Ceso06 Kireçli duşakabinlerinizi sağlıklı bi şekilde temizlemek isterseniz limon tuzunu eritin kaynar suda fısfıs şişeye koyup sıkıp silin yada yıkayın.
Ayseeenurrr Ceso06 ayy bizim sularımiz çok kireçli ya 😑 bende hamile olunca kimyasalda kullanmak istemiyorum. Kesinlikle bunu denicem🙈
zk92 Ben de mutfak dolaplarını kaynar suyun içinde bulaşık tableti eritip öyle siliyorum. Yağı vs gidiyor 🙈
Alya_7 Melek- çizilmiyor 🤗 bulaşık süngerinden daha iyi oluyor hatta elinizi poşete geçirin temizleyin 🙏🏼
saideeeee evde kullandığınız temizlik bezlerinizi sıcak suyun içine koyun ve içine bulaşık tableti atın karıştrını soğuyana kadar içinde kalsın pırıl pırıl oluyo bezler çitilemeye tektek yıkamaya gerek kalmıyo😊
Melek- Alya_7 deneyeceğim teşekkür ederim:) ben de duşa kabini cif poşet ile temizliyorum çok güzel oluyor çaydanlıkta da öyle olur Emin’im:)
a_burcu_bur Rana-10 aynı zamanda o parlatıcı, halıya dökülen lekelere de birebir. Döküp ıslak mendille silince leke kalmıyo
Eylulunannesi-2 GamzeBaz cnm ben bulduğum herseye asperox döküyorm daha işe yaramadıgını görmedm :) ne güzel yapmıs lar zıkkımı
Zhra_cil Eylulunannesi-2 Bende öyle 😁eşimin esofmanına yag dökülmüştü leke kalmıştı asperox sıktım beklettim sonra makineye attım yağdan eser kalmadı
mrrrv11 Eylulunannesi-2 Bende aldım ama fırınımın içini temizleyeyim dedim ama bir türlü istediğim gibi olmadı. Domolla temizledim sonra pırıl pırıl oldu. Siz nasıl kullanıyorsunuz peki fırın için.
Eylulunannesi-2 Zhra_cil halıya oje döküldü parke halı hep oje parkeddkini cıkardm halıdakş cıkmadı hemen bi asperox 😅 tmm