Aylaa55 ysmn_kck17 ya tabiki öyle ama bir kere düşük oldu bu da o şekilde olursa Allah korusun eşimin ailesi biliyor bu sefer ne düşünürler
ysmn_kck17 Aylaa55 Yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelir sagsalim . Sen eşinin ailesini düşünme ne düşünür diye . İlk bı kayıp yasamissin Allah’ım tekrarını yaşatmasın . İnşallah güzel haberlerle gel.
Aylaa55 Nurunannesiii12 Folidoce benimde ilacım bir de düşük önleyici ilaç verdi doktorum hamilesin dedi boş gebelik falan olduğunu anlarlar mıydı
Nurunannesiii12 Aylaa55 folidoce kullanırken düşük yapmıştım.hic sevmiyorum etkisine de inanmıyorum.canim sen 3 4 güne bir kan verip kan değer artışı gozlemlemelisin .doktorun sana bi kac gune bir kan ver keseyi bebegi gorene kadar bekliycez demedi mi.sitres yapma kendine.2 hafta kan verdim 3 cü hafta alttan bakilip keseyi 1 hafta sonrasinda da bebek le kalp atisi gormustum yani 7 ci haftada.
Nurhanimm Aylaa55 alakasi yok benim hcg ikiz gebelik hcgsitsi 3 haftalikken bi gittik kese ama doktor gordu 2 aylik gibi dedi hcgden anlasilmiyi yuzde yuz
Nurunannesiii12 Aylaa55 korkma.devlet hastanesi ise randevu tarihi uzun olabilir ama günler sonra gideceksin nasıl olsa.ici rahatbetmiuorsa saglik ocağında kan ver beta git gide yükselmesi gerekiyor . Bolca uzan dinlen meyve tüket çay vs kesmelisin ben kestim bol c vitamini gerekiyor ayrıca özele gidiyorum fkaat her ay 15 güne bir tam kan ve tam idrar tahlili veriyorum saglik ocağına. Enfeksiyon ve karaciğer enzimlerim de yükselme var takibini yapıyoruz ilk baslarda cikmisti o yuzden tedbirli gidiuorum. Kan degerlerim nasil bakiliyor.icim bu sekilde rahatlıyor ayroca randevu alıp gidince ebem kalp atışı dinletiyor icim rahatlıyor 🥰🌸aklında bulunsun.saglikocagian gebelik kaydını yaptırmalısın.
Aylaa55 Bir de ben 17 nisan da başka bişey için gittim beta 0,1. Çıkmıştı adetim gecikince de evde test yaptım silik çıktı ikincisi kan verdim 61,23 çıktı işte
Asdasfg Aylaa55 canım benimde öyleydi 36ydı beta hcg bir hafta bekledim sonda 1160 çıktı bekle bidaha test yaptır artması lazım artarsa sıkıntı yoktur inşallah. Ve ilk hamileliğinde düşük oldu diye bunda olacak diye birşeyde yok yengem ilk hamileliğinde doktor yürüsen bebek düşecek diyordu yattı sürekli öyle doğurdu erken doğum yaptı hatta. İkinci hamileliğinde hiçbir sıkıntı yok gayet rahat şuan. Stres olma inşaallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ❤️
Aleynaa1 Aylaa55 adet gününe bakılma olayı beni de çok yanıltmıştı hatta ben adetim geçtikten 3 gün sonda vermiştim 350 çıkmıştı doktor bana işte öyle bi tavır sergilemişti ki değeriniz çok düşüktü aşırı derece kimsayal olabilir gibisinden o kadar morelim bozuldu ki ağlamaktan mahvolmuştum ilk gebeliğim birde . Daha sonra 1 haftaya kan verdim değerim 3926 ya yükselmiş. O 1 hafta geçmemişti bana o derece kötü olmuştum.OyüZden sen kendine stres yapma ilk başlarda daha yavaş artıyormuş hcg ilerleyen zamanlarda daha hızlı artıyormuş. Daha düşük hcg ile gebeliğini öğrenenler var canım içini rahat tut . İnşallah hayırlı şekilde alırsın bebeğini kucağına 🤲🤍
Aylaa55 Aleynaa1 inşAllah Allah razı olsun bana da günler geçmiyor hamilesin dedi doktor ama kafama takıldı değil miyim yanlış mı gördüler falan ama düşük önleyici verir miydi
Aleynaa1 Aylaa55 onu ilerleyen zamanlarda verirler diye düşünüyorum tekrar kan değerin arttıktan sonra