EcitaH Merhabalar bthcg değerim 4,14 çıktı . Adetimde 3 gün geçti . Şiddetli bir bel ağrım var . Testi ilk etapta negatif çıkıp sonradan bthcg değeri artan oldu mu?
Zulfiye_22 EcitaH meraba canım ben geç yumurtlama görüyorum her ay bu ayda 9 Nisan’da yumurtlama gördüm 17 Nisan regl gunumdu regl olmadım test yaptım Cook Cook silik bı çizgi çıktı kan verdim değerim 11 çıktı iki gün sonra tekrarladım 38 çıktı şuan çok şükür sağlıklı artıyor dün yaptirdim 570 çıktı çok şükür inşallah sejinkide sağlıklı artar 🤗
EcitaH Geç döllenme mi geç yumurtlama mı diye düşündüm. Bel ağrım çok şiddetli iğne vurulmaya , ilaç içmeye de çekiniyorum. Merak ettim benim gibi durumda olan var mı diye .
Deryayurt EcitaH 7 gün geçmişti 1.20 negatif demişti doktor 5 gün sonra yani 12 gün gecikmeyle de pozitif oldu
Mk34 EcitaH eğer biraz daha gecikirse tekrar verirsiniz o zaman 😊Allah hayırlı olanı nasip eylesin inşallah 🌺
Gulcan_b 34_21_23 cnm benim son adet taririhim 17 mart. Dün test yaptım 2.30 çıktı. Bel ağrısı kasık ağrısı ve hat safada bacak ağrısı çekiyorum. Yükselme ihtimali varmı acaba geç döllenme mi oldu. Aslında test de yaptım silik çizgi çıktı
[silindi] Arkadaşlar bı kişi de geç döllenme olsa bile beta da bu belli oluyor mu bilgisi olan var mı
Beyzan [silindi] şöyle belli oluyor mesela bir kişinin adeti 2 hafta gecikmiş. Bu şartlar altında 6 haftalık gebe olması beklenir değil mi tabi haftalara göre kese görünmesi lazım kişinin adeti gecikmiş ama betası olması gerekenden düşükse ya da kese daha görünmediyse başta bekleyelim diyor doktor kimyasal gebelik olabilir filan diye ama sonra 10 gün sonra kese ve kalp atışı görülünce Dr tamam diyor geç döllenme olmuş bebek sağlıklı. Ama son adet tarihini değil ultasonu baz alacaksın diyor bazen de yine de son adet tarihine bakılıyor o kişiye göre değişiyor
EcitaH Zulfiye_22 Zulfiye_22 benim testte tek çizgi çıktı , tan testinde de 4,14 çıktı. Bakalım bir kaç gün sonda artacak mı bthcg.