AnneEsra_55 2 kez şeker yüklemesi yaptıran varmı? Benim açlık yüksek çıktı endokrin gene şeker yüklemesi yaptırdı zarını yoktur umarım.
Sedakbyk AnneEsra_55 ben once 50 sonra 75 yaptirdim sınıra yakin cikti,bugun kontrolum var bakalim ne diyecek doktor..
Fasulyemom AnneEsra_55 ilk yüklememi 17. Haftada yaptırmıştım. 2 yüklememi bugün yaptırdım. 50gram yükleme öncesi açlık 81.4 yükleme sonrası 108.4 çıktı. Yarın doktora sonuç göstermeye gideceğim. Sizce gebelik şekeri var mı?
AnneEsra_55 Sedakbyk bende 75 lik içtim şimdi 1 saat sonra gene kan vericem senin ne kadar çıkmıştı açlık kan şekerin canım
Ebruli_19 Bende 75 içtim çıkardım sonuc 82 cıktı ama doktor çıkardıgın için etkisi pek olmamıstır demişti 3 gun sonra tok karına 50 içip bakacakmıs. Benim gibi olanlar var mı?
Ebruli_19 AnneEsra_55 evet bide ben kan verirkenden de bayılacak gibi oldum fenalaştım bekleyip içmeme ragmen çok kötü oldum
Huzurmelegim_28 AnneEsra_55 https://imgyukle.com/i/OcKhW1 Nasıl çıkmış sonucu yüksek değil dediler ama
Fasulyemom Zeynep_ayaz sizinle değerlerimiz çok yakın. Doktora gösterme imkanınız oldu mu? Gebelik şekeri var mı?