Yceren54 2 saat önce yaptırdım 18. Haftamdayım sadece hafif bir sızı var okadar inşallah ilerleyen saatlerde kötü olmam 😓
Bebekanne1 Seymagunes06 aynı şekilde bende 3.gün bugün ilk gün ağrı yoktu ama 2 gündür inanılmaz derecede ağrı çekiyorum uyku zaten yok anlam veremedim bi türlü acıya😢
Brcuozgr Korku salmaktan başka bir şey yapmıyor malesef insanlarımız. Herkeste farklı etki gösterebilir. İlk dozumu vuruldugumda hiç bir ağrım sızım olmadı çok rahattım. Bugün 2.dozumu vuruldum bakalım şimdilik hiç bir sıkıntım yok
-Cansu- Minikcivcimmmm__34 sağlık ocağında gebe kaydı oluşturdum mu canım belki doktor unutmuş ihmal etmiş olabilir sağlık ocağında gebe kaydın varsa onlarında bilgilendirme yapması lazım.
-Cansu- Minikcivcimmmm__34 canım sen istersen yarın bi git sor çünkü önemli. Birde ilerleyen haftalara aksatırsa erken doğum tetikliyormuş 28 hafta san sonra fln
Minikannebsr rabisrabis yaa kişiden kişiye değişiyor tabiki ilk gün akşam saatine kadar çok ağrım olmadı ama gece zonklama oldu bide 3 gün soluma yatamadım yani iş yaparken falan zorladı. İkinci dozu bu gn oldum bakalım bi ağrı yok şuan inşallah böyle devam eder
Minikcivcimmmm__34 -Cansu- dün gidip oldum söylemeseniz bende doktor söyliycek diye bekliycektim çok teşekkür ederim