Aykimgebe Asdasfg teşekkür ederim evet çok miniktir daha ilk çocuğumda da bundan daha silikti 28 çıkmıştı beta 🥰
Aykimgebe Sakinem212 inşallah teşekkür ederim 🙏 ama 2,5 yaşında bir kızım var onu bırakıp kan vermeye gitmem mümkün değil maalesef mecburen söylemek zorundayım 😅
Hamsicikk Aykimgebe kan kesin sonuç verir tabi ki , idrarda da var gördüğüm kadarıyla 🤭 hayırlısı olsun, sağlıkla 🙏☺️
Aykimgebe Kızlar hepinizi etiketleyemedim sanırım kan verdim sonuç 23 çıktı 💕 cuma günü tekrar vercem güzel artar inşallah 🙏 0Cerenk Nimet16 Deniz1634 Eylul_53 @1anne-2bebek @Hamsicikk @Mdnyldz @Mom850 @Rusen96
0Cerenk Aykimgebe ben adetime 6 gün kala böyle bi silik çizgi görmüştüm normal kaset testte hemde🥰 kan da 39 çıkmıştı o gün
Mom850 Aykimgebe yaaa bu ay hep pozitif test ve kan sonucu gördüm maşallah sağlıklı ilerlesin inşallah beta hızlı yükselir sağlıklı bir anne ve bebek olun inşallah. Nasıl bir duygudur Allahım tadabilir miyim acaba 🙏🙏🙏🙏
Eylul_53 Aykimgebe ya gerçekten çok sevindim ama zaten tahmin etmiştik teste göre Allah kucağına aldığın günleride göstersin canım inşallah 🤲
Deniz1634 Aykimgebe Ay aman Allah’ım maşallah sübhanallah Allah’ım sağlıklı bir gebelik süreci gecirmeni nasip etsin inşallah çok sevindim. Rabbim yanında olsun inşallah.
1anne-2bebek Aykimgebe yaaa cok sevındım cok cok yenı ama cok guzel haber🎊👏 erken gebelik testinde cıkmıştı bellıydı ama sımdı emın olduk.☺️ Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım bnım 😍😍🤲
Aykimgebe Eylul_53 amin canım inşallah öok erken öğrendim tedirginlik yok değil ama artışı da güzel gördük çok şükür iki gün sonraki değeri 78di 🥰
Aykimgebe Deniz1634 amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ değer de güzel arttı çok şükür bikaç gün sonra tekrar kan vercem inşallah sağlıklı bir şekilde artmaya devam eder 🙏