Nesityyy minime-baby inşallah canım zaten 3 haftam hep yatıyorum 😊Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 😊🤲🏻
Ysglsmkl minime-baby 11+6 benim de, bulantı ve kusmalarım çok şiddetli hala, haftaya doktor kontrolünde cinsiyeti öğrenir miyiz diye bir umut heyecanlanıyorum, oğlumda 13+3de öğrenmiştim
Meleklerimmm3 minime-baby ultrason ölümüne göre 1 hafta önde dedi doktorumuz son adet tarihine göre 11+3 oldu bu gece itibariyle
huma2018 minime-baby bende 11+5 12 ye 1 gün kaldı çok şükür hiç kilo alamamışim hamileigim belim çok ağrıyo sivilce çok çıkıyor sizedee sivilceler çıkıyor mu
zahidinannesi minime-baby gün günü tutmuyor ama çok şükür kendimi idare ediyorum. 8.5 yılın üstüne Rabbim nasip etti, hiç bi şeyi şikayet olarak saymıyorum 😇
zahidinannesi Bende ikili tarama düşünmüyorum, yaşım 32 arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz yaptırmak istemeyenler neden istemiyor sizinde fikirlerinizi merak ediyorum?
huma2018 zahidinannesi cnm. ben kızımda yaptırdım bundada yaptirmicam herkesin görüşüne de saygı duyuyorum ama.ben yaptirma taraftarı değilim dotkkrum yaptırmak istiyorum dedi ben yok yaotirmicam.kizmdada yaptırmadım bundada yaptirmicam sen bilirsn dedi etrafımdaki çoğu insan da yaptırmıyor 😊😊
minime-baby zahidinannesi her türlü evlat benim evladım 🥰 ve kesin net sonuç vermeyen tahliller doktorlar bazen ufak bir ihtimalde olsa kötü şeyler söylüyor neden hamileliğimi zehir edeyim ki kendime. Doğumda da öyle bir şey çıksa bile üzülmem hasta diye atacak halim yok daha çok severim benim düşüncem bu. Yakın bi tanıdığıma kesin down sendromlu olacak dediler kadın üzüldü yani yapmadığı etmediği dua kalmadı zehir oldu hamileliği ama gayet sağlıklı 4 yaşında bir oğlu var
anti_mateist65 zahidinannesi bende yaptırmayı düşünmüyorum. Doktoruma sordum olumsuz bir sonuç ile karşılaşırsak test sonucunda alabileceğimiz bir önlem var mı diye. Hayır sadece haberdar olmak amacıyla yapıyoruz. Eğer yüksek riskli çıkarsa bazı aileler aldırmak istiyor bebeğini o yüzden biz zamanı gelince söylüyoruz dedi. Ama ne olursa olsun evladım sonuna kadar benimle gelsin dersen sen bilirsin dedi. Ultrasonda da burun kemiği oluşmuş mu diye baktı bi de ense kalınlığı ölçümü yaptı bi problem yok normal görünüyor dedi. Aksi bir durum da olsa zaten moral bozmaya gerek yok diye düşünüyorum. Rabbim en iyisini bilir. Hepimiz yavrumalarımızı sağlıkla kucağımıza alalım 😊🙏🌸
Smy1 zahidinannesi tarama testlerinin doğruluk oranı %70. Bende hiç birini yaptırmadım. İmkanınız varsa nifty test öneririm o daha sağlıklı sonuçlar Veren test ve cinsiyeti 12. Haftada kesin sonuç öğreniyorsunuz ☺️
ElfElfElf Ben ikili taramayı yaptıracağım ne olur ne olmaz önceden önüne geçebileceğimiz bir durum varsa ki inşallah yoktur. Önceden önlem almak gerekir herşeyi yaptıracağım Dr umun önerdiği 😇