Sametgizem Kızlar merhaba 37+3 haftalık gebeyim. Dün sancılarım oldu hastaneye gittik rahim ağzın yumuşamış 1 cm açılman var dediler. Sizce ne kadar zaman sonra doğum olur?? Bu süreç nasıl ilerler hızlı mı yavaş mı? Daha önceden böyle birşey yaşayan varsa bilgilendirebilir mi?
Yaagmurr Sametgizem canım benimde aynı şekildeydi 38+1 de kontrole gitmiştim karnım ağrıyordu baya ve suyum sızıyormuş bilmiyodum tabi açıklık 4 cm olmuştu suni sancıyla doğurdım o gün
E_T Sametgizem Benim de 1 santim açıklığım var 1 hafta önce gitmiştim Perşembe tekrar kontrolüm var ama gelen giden yok bekliyoruz 38+5
Omerhatice Sametgizem canim aslında belli olmuyor benimde oğlumda 37 de 1 cm idi baş aşağı idi ve bugün yarın gelir demişti 38 de 2 cm oldu gene bugun yarin gelir dedi Ama 40+2de 3 cmle sancılarim başladı suni destegide alarak doğum.yaptim 😊
Sametgizem Minnosunannesiii acile gittim, kendi doktorum yoktu. Ebeler muayene etti açıklığımı onlar söyledi.
Sametgizem E_T bende 1 haftaya kadar doğururum diye düşünüyordum, hemen açılma ilerlemiyor o zaman. Nişanın felan geldi mi canım
Sametgizem Omerhatice benim de 35. Haftamda bebek çok aşağıda, 10 güne doğum olabilir dedi ama olmadı. 37. Haftamda gittim sancılarım çıkıyor ama ben hissetmiyordum,dün gece sancım oldu gittim 1cm açıklığım varmış. O zaman daha doğuma var desenize
Sametgizem Omerhatice açılma olduğunu duyunca insan sabırsızlanıyor. Duyduğumdan beri hemen doğurmak istiyorum 😊
Omerhatice Sametgizem inşallah 40 a kadar bekletmez insanı çatlıyor valla 😆 ama doktorlarda orasını tam tahmin edemiyor yani 37 de başladı bana 1 2 güne gelir hazırda ol demeye taki 40+2ye kadar 🤗
denizkizim Sametgizem günlük yürüyüşlerimi yapıyorum bir de her gün yarım saat pilates topunda oturuyorum. yalancı sancı dışında bi ilerleme kaydedemedim🤷🏼♀️