Dilara0638 isilersu eşimde 3 ay art-med kullandı takviye edici bi ilaç oda ama onu kullandıktan sonra %20 ye düştü ben eşime keçiboynuzu özü yedirdim sende deneyebilirsin sperler için en etkili şeylerden birisi o çünkü sonra kuruyemişler muz bitter çikolata flnda yedir
Dilara0638 isilersu biz ankarada oturuyoruz şehir hastanesinde infertilite bölümü var oraya gidiyorduk benim kan değerlerim hormonlarıma fln bakıldı eşim test verdi normal çıktı orda onu onaylattıktan sonra benim için rahim filmi çekmeye karar verdiler tüplerde vs tıkanıklık rahimde bi anormallik varmı diye temiz çıktı oda zaten kapalıysa bile açıyorlar filmde ondan sonra da hamile kaldım zaten film çektirdiğin ilk 3-6 ay arası hamilelik şansın artıyor
isilersu Dilara0638 sagol canim bunu yapicam hic yapmadim doktor bana dedi oylesine film cekilmiyor falan filan…
Dilara0638 isilersu evet canım hemen çekilmiyor bide evlendikten sonra 1 yıl korumasız ilişkiye rağmen hamile kalmamış olman gerekiyor öyle bu işlemlere başvurabilirsiniz
Dilara0638 isilersu filmi çektirdikten sonra 2 gün kanamam oldu kesildikten sonra ilişkiye girdik zaten onda tuttu yumurtlamam biraz erkene gelmiş oda nasip olacak ya tuttu işte😊
aselnil20 Meless ileri hareketi %22 ydi, ayrıca varikosel vardı ve ameliyat olman gerekiyor demişti doktor ama olmadı eşim, ayrıca ben PCO olduğum için ilaçsız regl bile olamıyordum yani diyeceğim o ki Allah istedikten sonra herşey olur
aselnil20 Rmysmt Merak etmeyin sadece düşünmemeye çalışın inanın zamanı gelince Allah isteyince hiç beklemediğiniz zaman oluyor
aselnil20 Rmysmt hayır hiç bişey yapmadım çünkü zaten 43 kilo bı pcoydum yani kilo vereyim faydası olur gibi bı şansım yoktu, keçiboynuzu pekmezi kullandık eşimle ikimizde, bide rahim filmi çektirdim ama sorun yokmus zaten