isilersu Kizlar esimin sperm testine bakarmisiniz Total spermatozoa 64,400,000 Ileri hareket 42 % morfoloji 3% ,normal yoldan hamile kalinir mi?
Bebek9898 isilersu yok kalamazsın demesin kimse Valla sperm bakmayı bırakcam 😂 gayette güzel kalınır Allah nasip ederse tabi 1 tane spermi olması bile yeter..
afrasil isilersu morfoloji sınırın altında , kalabilirsin ama zorlastırabilir doktor vitamin verir belki
isilersu Bebek9898 Bu ay olmadi … catlatma ignesi oldum hatta ama ignenin 5 gunu hasta oldum atesim vardi oksuruk falan resmen berbat oldu hersey ya :(
Bebek9898 isilersu olur neden olmasın hemen yüzünü asma Ben ne hastalar gördüm tek 1 spermle aşılamada ağlayanlar Siz şükredin gayet iyi haldesiniz Olur elbet🤲❤️❤️
isilersu Meless yaaaa gercekten mi ya… 1 ay icinde duzeldi testleri ama bu ay hamilelik olmadi tabii.
aselnil20 Meless ileri hareketi %22 ydi, ayrıca varikosel vardı ve ameliyat olman gerekiyor demişti doktor ama olmadı eşim, ayrıca ben PCO olduğum için ilaçsız regl bile olamıyordum yani diyeceğim o ki Allah istedikten sonra herşey olur
Meless isilersu kafanı takma inan bende ne problemler varken gebe kaldım 2 operasyon dediler çikolata kistim vardı umutlarım bitmişken kafamdan attığım ay gebe kaldımm. Sende takma kafana oluruna bırak. Rabbim gönlüne göre versin😍🙏
Bebek9898 isilersu aşılamalık durum yok ama tabi doktorunuz daha iyi bilir dicemde bende bu işteyim Ölü(cansız) spermi eşinin cok fazla olur anlarım ama neden istemiş orayı bilemem Tedavi eden o sonucta Belkide sürecimi hızlandırmak istiyo🤔
Meless isilersu bilirim o duyguyu her ay negatifi görüp hüngür hüngür ağlardım. Operasyon dediler olmaz çocuğun yoksa dediler umutlarım bitmişti operasyon olacaktım tam gebe kaldım…
Dilara0638 isilersu değerleriniz iyi bencede benim eşimin sperm ileri hareketliliği daha düşüktü %35 fln çıktı sonra %20 ye düştü sonra yükseldi tekrardan ama yükselmesi için takviyeler yaptık beslenmesine dikkat ettik sigarayı bıraktı yinede olmamıştı en son rahim filmi çektirdim acaba bende bişeymi var diye bendede bişey yoktu ve o ay hamile kaldım 😊
Dilara0638 isilersu eşimde 3 ay art-med kullandı takviye edici bi ilaç oda ama onu kullandıktan sonra %20 ye düştü ben eşime keçiboynuzu özü yedirdim sende deneyebilirsin sperler için en etkili şeylerden birisi o çünkü sonra kuruyemişler muz bitter çikolata flnda yedir
Yamimoms Kızlar beni iyi dinleyin ilk çocuğumda ilaç kullanmadan hamile kalamayacağımi.soyledi doktor keşke demeseydi yaklaşık 1 yıl hamile kalmadım cinsellik resmen bebek odaklı olmuştu benim için asla başka şekilde bakamıyordum gün hesabı cinsellik şekli vs kısa keseyim 1 yıl sonra hamile kaldım. Doğurdum oğlum iki yaşında eşim ve ben ne olur ne olmaz korunmamiza rağmen hamile kaldım 😂😂😂 demem o ki zevkine bakın kafanızı asla yormayın , bence kafa rahatligi heseyden önemli ❤️
Dilara0638 isilersu biz ankarada oturuyoruz şehir hastanesinde infertilite bölümü var oraya gidiyorduk benim kan değerlerim hormonlarıma fln bakıldı eşim test verdi normal çıktı orda onu onaylattıktan sonra benim için rahim filmi çekmeye karar verdiler tüplerde vs tıkanıklık rahimde bi anormallik varmı diye temiz çıktı oda zaten kapalıysa bile açıyorlar filmde ondan sonra da hamile kaldım zaten film çektirdiğin ilk 3-6 ay arası hamilelik şansın artıyor